第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
B
Welcome to my classroom! I’m Tom. This is my schoolbag. I always put it on the desk,but now it’s under my chair. It’s black and white. Black and white are my favourite colours. My pencil box and books are in the schoolbag. What’s in the pencil box? A ruler,two pencils,a pen and an eraser are in it. The ruler is white. It’s new. It is my friend Lucy’s ruler. She has two,and she lends(借)one to me. The pencils are nice. One is black,and the other is red. The red one isn’t my pencil. It’s Jim’s. The black pen is mine. It writes very well. The eraser is white. I take these things to my school every day.
6. Where is Tom’s schoolbag now?
A. On the chair.
B. On the desk.
C. Under Tom’s chair.
D. In the desk.
7. What colours does Tom like?
A. Black and red.
B. Black and white.
C. Blue and white.
D. Black and blue.
8. What does the underlined word “It” refer to(指的是)?
A. The pen.
B. The pencil.
C. The eraser.
D. The ruler.
9. Tom’s ______ is in the pencil box.
A. white pencil
B. red pencil
C. black pen
D. new ruler
10. Which of the following is TRUE according to the passage(文章)?
A. Three things are in Tom’s pencil box.
B. Tom has two erasers.
C. The black pencil is Jim’s.
D. The white ruler is Lucy’s.
Welcome to my classroom! I’m Tom. This is my schoolbag. I always put it on the desk,but now it’s under my chair. It’s black and white. Black and white are my favourite colours. My pencil box and books are in the schoolbag. What’s in the pencil box? A ruler,two pencils,a pen and an eraser are in it. The ruler is white. It’s new. It is my friend Lucy’s ruler. She has two,and she lends(借)one to me. The pencils are nice. One is black,and the other is red. The red one isn’t my pencil. It’s Jim’s. The black pen is mine. It writes very well. The eraser is white. I take these things to my school every day.
6. Where is Tom’s schoolbag now?
A. On the chair.
B. On the desk.
C. Under Tom’s chair.
D. In the desk.
7. What colours does Tom like?
A. Black and red.
B. Black and white.
C. Blue and white.
D. Black and blue.
8. What does the underlined word “It” refer to(指的是)?
A. The pen.
B. The pencil.
C. The eraser.
D. The ruler.
9. Tom’s ______ is in the pencil box.
A. white pencil
B. red pencil
C. black pen
D. new ruler
10. Which of the following is TRUE according to the passage(文章)?
A. Three things are in Tom’s pencil box.
B. Tom has two erasers.
C. The black pencil is Jim’s.
D. The white ruler is Lucy’s.
答案:
Ⅳ. B 6. C 细节理解题。根据"I always put it on the desk,but now it's under my chair."可知,汤姆的书包在他的椅子下面。故选C。 7. B 细节理解题。根据"Black and white are my favourite colours."可知,汤姆最喜欢的颜色是黑色和白色。故选B。 8. A 代词指代题。根据"The black pen is mine. It writes very well."可知,黑色的钢笔是"我"的,它很好用,因此It 指代的是黑色钢笔。故选A。 9. C 细节理解题。根据"What's in the pencil box? A ruler,two pencils,a pen and an eraser are in it."和"The black pen is mine."可知,汤姆的黑色钢笔在铅笔盒里。故选C。 10. D 细节理解题。根据"The ruler is white. It's new. It is my friend Lucy's ruler."可知,白色的尺子是露西的。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看