第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅰ. 根据图片提示和所给单词,将正确的单词填写在横线上
ball,bed,chair,cap,T - shirt
schoolbag,desk,shoes

ball,bed,chair,cap,T - shirt
schoolbag,desk,shoes
答案:
Ⅰ. 1. T-shirt 2. bed 3. cap 4. schoolbag 5. desk 6. ball 7. shoes 8. chair
Ⅱ. 完成句子或对话
1. ——他的书包在哪里?
——在书桌下面。
—______ ______ his schoolbag?
—It’s ______ the desk.
2. 我的书不在书柜里。
My books ______ ______ the bookcase.
3. 他的篮球在床下面。
His basketball ______ ______ the bed.
4. 埃玛有一副新眼镜。
Emma has ______ ______ ______ new glasses.
5. 我们应该保持教室整洁。
We should ______ our classroom ______.
1. ——他的书包在哪里?
——在书桌下面。
—______ ______ his schoolbag?
—It’s ______ the desk.
2. 我的书不在书柜里。
My books ______ ______ the bookcase.
3. 他的篮球在床下面。
His basketball ______ ______ the bed.
4. 埃玛有一副新眼镜。
Emma has ______ ______ ______ new glasses.
5. 我们应该保持教室整洁。
We should ______ our classroom ______.
答案:
Ⅱ. 1. Where is; under 2. aren't in 3. is under 4. a pair of 5. keep; tidy
Ⅲ. 按要求完成下列各题
1. The cat is under the bed.(对画线部分提问)
______ ______ the cat?
2. Are the English books in the room?(作肯定回答)
Yes,______ ______.
3. My books are on the desk.(改为一般疑问句)
______ ______ books on the desk?
4. My keys are on the sofa.(改为否定句)
My keys ______ on the sofa.
5. The schoolbag is under the chair.(改为一般疑问句)
______ the schoolbag ______ the chair?
1. The cat is under the bed.(对画线部分提问)
______ ______ the cat?
2. Are the English books in the room?(作肯定回答)
Yes,______ ______.
3. My books are on the desk.(改为一般疑问句)
______ ______ books on the desk?
4. My keys are on the sofa.(改为否定句)
My keys ______ on the sofa.
5. The schoolbag is under the chair.(改为一般疑问句)
______ the schoolbag ______ the chair?
答案:
Ⅲ. 1. Where is 2. they are 3. Are your 4. aren't 5. Is; under
Ⅳ. 阅读理解
A
My name is Amy. My family has a new house. This is my new bedroom. It’s small but comfortable. It’s also very beautiful. My father paints(在……上刷油漆)it pink because I like pink. I clean it every Sunday. There are some beautiful pictures on the wall. My hat is on the chair. It’s blue. The notebook is on the bed. My football is under the chair. On the desk,there are my keys,my ID card and my phone. My English book is on the dresser(梳妆台).
I like my new bedroom very much.
1. What colour is Amy’s bedroom?
A. Blue.
B. Pink.
C. White.
D. Red.
2. The underlined word “comfortable” means “______” in Chinese.
A. 拥挤的
B. 狭窄的
C. 舒适的
D. 阴暗的
3. Amy’s notebook is ______.
A. on the bed
B. on the chair
C. under the bed
D. on the desk
4. ______ is / are on the dresser.
A. The hat
B. The ID card
C. The keys
D. The English book
5. Which of the following is TRUE?
A. Amy’s house is very old.
B. Amy cleans her bedroom every Sunday.
C. Some beautiful pictures are on the chair.
D. Amy’s phone is on the bed.
A
My name is Amy. My family has a new house. This is my new bedroom. It’s small but comfortable. It’s also very beautiful. My father paints(在……上刷油漆)it pink because I like pink. I clean it every Sunday. There are some beautiful pictures on the wall. My hat is on the chair. It’s blue. The notebook is on the bed. My football is under the chair. On the desk,there are my keys,my ID card and my phone. My English book is on the dresser(梳妆台).
I like my new bedroom very much.
1. What colour is Amy’s bedroom?
A. Blue.
B. Pink.
C. White.
D. Red.
2. The underlined word “comfortable” means “______” in Chinese.
A. 拥挤的
B. 狭窄的
C. 舒适的
D. 阴暗的
3. Amy’s notebook is ______.
A. on the bed
B. on the chair
C. under the bed
D. on the desk
4. ______ is / are on the dresser.
A. The hat
B. The ID card
C. The keys
D. The English book
5. Which of the following is TRUE?
A. Amy’s house is very old.
B. Amy cleans her bedroom every Sunday.
C. Some beautiful pictures are on the chair.
D. Amy’s phone is on the bed.
答案:
Ⅳ. A 1. B 细节理解题。由文中的"My father paints it pink"可知,埃米的卧室是粉色的。故选B。 2. C 词义猜测题。由文中的"It's small but comfortable."可知,but 表示转折,指卧室虽然小但是很舒适,因此画线单词表示"舒适的"。故选C。 3. A 细节理解题。由文中的"The notebook is on the bed."可知,埃米的笔记本在床上。故选A。 4. D 细节理解题。由文中的"My English book is on the dresser."可知,英语书在梳妆台上。故选D。 5. B 细节理解题。由文中的"I clean it every Sunday."可知,埃米每个星期天打扫她的卧室。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看