第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅴ. 阅读理解
My uncle Mike is a music teacher. He never gets up very late. He usually gets up at five o'clock in the morning. After he brushes his teeth,he often plays baseball with my aunt. Then he eats his breakfast. After that,he often plays the violin. At 7:50 he takes the No. 6 bus to his school.
He has no classes on Thursdays and Fridays. He usually goes to the violin club. There he helps kids with the violin. Oh,my brother plays the violin very well. Do you love to play the violin? Do you want to join the violin club? Please call my uncle at 116-3886.
1. After breakfast Mike often
A. plays the violin
B. plays baseball
C. has a shower
D. brushes his teeth
2. Please call 116-3886 if you want to learn
A. English
B. baseball
C. the violin
D. soccer
3. On Thursdays and Fridays Mike usually
A. goes to the violin club
B. goes to the baseball club
C. has classes at school
D. plays basketball with his sister
4. What time does Mike go to his school?
A. At seven forty.
B. At seven fifty.
C. At eight o'clock.
D. At eight fifteen.
My uncle Mike is a music teacher. He never gets up very late. He usually gets up at five o'clock in the morning. After he brushes his teeth,he often plays baseball with my aunt. Then he eats his breakfast. After that,he often plays the violin. At 7:50 he takes the No. 6 bus to his school.
He has no classes on Thursdays and Fridays. He usually goes to the violin club. There he helps kids with the violin. Oh,my brother plays the violin very well. Do you love to play the violin? Do you want to join the violin club? Please call my uncle at 116-3886.
1. After breakfast Mike often
A
.A. plays the violin
B. plays baseball
C. has a shower
D. brushes his teeth
2. Please call 116-3886 if you want to learn
C
.A. English
B. baseball
C. the violin
D. soccer
3. On Thursdays and Fridays Mike usually
A
.A. goes to the violin club
B. goes to the baseball club
C. has classes at school
D. plays basketball with his sister
4. What time does Mike go to his school?
A. At seven forty.
B. At seven fifty.
C. At eight o'clock.
D. At eight fifteen.
答案:
Ⅴ.本文主要介绍了作者的叔叔迈克的日常。
1.A 细节理解题。根据“Then he eats his breakfast. After that,he often plays the violin.”可知,早饭后,迈克经常拉小提琴。故选A。
2.C 细节理解题。根据“Do you want to join the violin club? Please call my uncle at 116-3886.”可知,想要加入小提琴俱乐部的话,可以打电话116-3886。故选C。
3.A 细节理解题。根据“He has no classes on Thursdays and Fridays. He usually goes to the violin club.”可知,
周四和周五迈克通常去小提琴俱乐部。故选A。
4.B 细节理解题。根据“At 7:50 he takes the No. 6 bus to his school.”可知,迈克通常在7:50乘公共汽车去他的学校。故选B。
1.A 细节理解题。根据“Then he eats his breakfast. After that,he often plays the violin.”可知,早饭后,迈克经常拉小提琴。故选A。
2.C 细节理解题。根据“Do you want to join the violin club? Please call my uncle at 116-3886.”可知,想要加入小提琴俱乐部的话,可以打电话116-3886。故选C。
3.A 细节理解题。根据“He has no classes on Thursdays and Fridays. He usually goes to the violin club.”可知,
周四和周五迈克通常去小提琴俱乐部。故选A。
4.B 细节理解题。根据“At 7:50 he takes the No. 6 bus to his school.”可知,迈克通常在7:50乘公共汽车去他的学校。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看