第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
B
Dear Yoko,
Let me tell you about my family. I live with my mum,my dad and my sister. We live in New York.
My mum's name is Carmen. She's Mexican and she speaks English and Spanish. She's a Spanish teacher. She's short and slim(苗条的). She has long brown hair and brown eyes. My dad's name is David. He's American. He's tall and a little fat! He has short brown hair and blue eyes. He works in a bank which is far from our house. My sister Shania is 14 years old and she loves listening to music. She listens to music all the time! She has long brown hair and blue eyes. I have long hair too. We have a pet dog,Brandy. He's black and white. He's very friendly.
Write soon and tell me about your family.
Love,
Kelly
6. How many people are there in Kelly's family?
A. 2.
B. 3.
C. 4.
D. 6.
7. Kelly's mother,Carmen,is ______.
A. Chinese
B. Mexican
C. American
D. Australian
8. What colour are David's eyes?
A. Brown.
B. Blue.
C. Black.
D. Green.
9. What does Shania like doing?
A. She likes playing volleyball.
B. She likes playing the guitar.
C. She likes listening to music.
D. She likes playing computer games.
10. What is the passage mainly about?
A. Yoko's school.
B. Yoko's family.
C. Kelly's job.
D. Kelly's family.
Dear Yoko,
Let me tell you about my family. I live with my mum,my dad and my sister. We live in New York.
My mum's name is Carmen. She's Mexican and she speaks English and Spanish. She's a Spanish teacher. She's short and slim(苗条的). She has long brown hair and brown eyes. My dad's name is David. He's American. He's tall and a little fat! He has short brown hair and blue eyes. He works in a bank which is far from our house. My sister Shania is 14 years old and she loves listening to music. She listens to music all the time! She has long brown hair and blue eyes. I have long hair too. We have a pet dog,Brandy. He's black and white. He's very friendly.
Write soon and tell me about your family.
Love,
Kelly
6. How many people are there in Kelly's family?
A. 2.
B. 3.
C. 4.
D. 6.
7. Kelly's mother,Carmen,is ______.
A. Chinese
B. Mexican
C. American
D. Australian
8. What colour are David's eyes?
A. Brown.
B. Blue.
C. Black.
D. Green.
9. What does Shania like doing?
A. She likes playing volleyball.
B. She likes playing the guitar.
C. She likes listening to music.
D. She likes playing computer games.
10. What is the passage mainly about?
A. Yoko's school.
B. Yoko's family.
C. Kelly's job.
D. Kelly's family.
答案:
6. C 细节理解题。根据“I live with my mum,my dad and my sister.”可知,凯莉和爸爸、妈妈、姐姐/妹妹住在一起,共 4 个人。故选 C。7. B 细节理解题。根据“My mum's name is Carmen. She's Mexican and she speaks English and Spanish.”可知,凯莉的妈妈是墨西哥人。故选 B。8. B 细节理解题。根据“My dad's name is David. He's American. He's tall and a little fat! He has short brown hair and blue eyes.”可知,戴维的眼睛是蓝色的。故选 B。9. C 细节理解题。根据“My sister Shania is 14 years old and she loves listening to music.”可知,Shania 喜欢听音乐。故选 C。10. D 主旨大意题。通读全文可知,这封信主要介绍了凯莉的家庭情况。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看