第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
7 Let's go camping!
||①Camping is fun! The adults set up the tent. The kids help. Then they all set out their sleeping bags.||②The adults build a fire. They roast food over the fire. Everyone enjoys the picnic!|
| :---: | :---: | :---: | :---: |
||③The sun goes down. Everyone gathers near the fire. They sing songs and tell stories.||④Later, the fire goes out. It's dark. Look at the stars. They are so bright!|
||⑤It's time for bed. Everyone goes into the tent. They get into their sleeping bags and go to sleep.||⑥ The sun rises in the morning. Everyone leaves the campsite. Time to go home!|
思维新题
根据文章内容,选择正确答案。
( ) 1. What is the correct order of activities during the camping trip?
A. Tell stories→Set up the tent→Sleep→Roast food
B. Roast food→Set up the tent→Sleep→Tell stories
C. Set up the tent→Roast food→Tell stories→Sleep
( ) 2. What can we know from the passage?
A. The stars are bright at night.
B. The kids build a fire and roast food.
C. Only kids sleep in the sleeping bags.
| :---: | :---: | :---: | :---: |
||③The sun goes down. Everyone gathers near the fire. They sing songs and tell stories.||④Later, the fire goes out. It's dark. Look at the stars. They are so bright!|
||⑤It's time for bed. Everyone goes into the tent. They get into their sleeping bags and go to sleep.||⑥ The sun rises in the morning. Everyone leaves the campsite. Time to go home!|
思维新题
根据文章内容,选择正确答案。
( ) 1. What is the correct order of activities during the camping trip?
A. Tell stories→Set up the tent→Sleep→Roast food
B. Roast food→Set up the tent→Sleep→Tell stories
C. Set up the tent→Roast food→Tell stories→Sleep
( ) 2. What can we know from the passage?
A. The stars are bright at night.
B. The kids build a fire and roast food.
C. Only kids sleep in the sleeping bags.
答案:
1. C 【细节理解题】通读全文可知,在露营旅行中,他们搭帐篷,烤食物,唱歌、讲故事,晚上睡一觉然后第二天回家。2. A 【细节理解题】由文章中的“It's dark. Look at the stars. They are so bright!”可知,夜晚的星星很明亮。
查看更多完整答案,请扫码查看