第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
3 My pen pal's photo
Kate 的笔友 Alice 给她寄来了一张照片。一起来看看 Kate 的介绍吧!
Look at my pen pal's photo. There are four people in this photo. This girl is Alice, my pen pal. She lives in New Zealand. It's near Australia. Alice is a quiet girl. She likes singing and playing the violin. She wants to be a musician in the future. She often goes to school on foot. She often helps me with my English. And I teach her Chinese. This holiday she is going to come to China. I'm going to visit the Great Wall with her. This boy is Bill. He is seven. He likes playing football. The boy on Alice's right is Mike. He likes playing basketball very much. The girl on Alice's left is Jenny. She is beautiful. She likes dancing and drawing pictures. On the weekend, they often have a picnic in the park.
思维新题
一、根据短文内容,写出下列图片所代表的活动的英文短语。

1. ______
2. ______
3. ______
4. ______
二、根据短文内容,选择正确答案。
( ) 5. Where is New Zealand?
A. It's near China.
B. It's near America.
C. It's near Australia.
( ) 6. What are Alice's hobbies?
A. She likes dancing and drawing pictures.
B. She likes playing the violin and singing.
C. She likes playing football and singing.
( ) 7. How old is Bill?
A. He's 4 years old.
B. He's 7 years old.
C. He's 8 years old.
( ) 8. Does Mike like playing basketball?
A. Yes, he does.
B. No, he doesn't.
C. We don't know.
( ) 9. Where do they often have a picnic on the weekend?
A. At home.
B. At the zoo.
C. In the park.
Kate 的笔友 Alice 给她寄来了一张照片。一起来看看 Kate 的介绍吧!
Look at my pen pal's photo. There are four people in this photo. This girl is Alice, my pen pal. She lives in New Zealand. It's near Australia. Alice is a quiet girl. She likes singing and playing the violin. She wants to be a musician in the future. She often goes to school on foot. She often helps me with my English. And I teach her Chinese. This holiday she is going to come to China. I'm going to visit the Great Wall with her. This boy is Bill. He is seven. He likes playing football. The boy on Alice's right is Mike. He likes playing basketball very much. The girl on Alice's left is Jenny. She is beautiful. She likes dancing and drawing pictures. On the weekend, they often have a picnic in the park.
思维新题
一、根据短文内容,写出下列图片所代表的活动的英文短语。
1. ______
2. ______
3. ______
4. ______
二、根据短文内容,选择正确答案。
( ) 5. Where is New Zealand?
A. It's near China.
B. It's near America.
C. It's near Australia.
( ) 6. What are Alice's hobbies?
A. She likes dancing and drawing pictures.
B. She likes playing the violin and singing.
C. She likes playing football and singing.
( ) 7. How old is Bill?
A. He's 4 years old.
B. He's 7 years old.
C. He's 8 years old.
( ) 8. Does Mike like playing basketball?
A. Yes, he does.
B. No, he doesn't.
C. We don't know.
( ) 9. Where do they often have a picnic on the weekend?
A. At home.
B. At the zoo.
C. In the park.
答案:
一、1. play the violin 2. play football 3. play basketball 4. draw pictures 二、5. C 【细节理解题】由短文中的“She lives in New Zealand. It's near Australia.”可知,新西兰靠近澳大利亚。 6. B 【细节理解题】由短文中的“This girl is Alice, my pen pal...She likes singing and playing the violin.”可知,艾丽斯喜欢唱歌和拉小提琴。 7. B 【细节理解题】由短文中的“This boy is Bill. He is seven.”可知,比尔七岁了。 8. A 【细节理解题】由短文中的“The boy on Alice's right is Mike. He likes playing basketball very much.”可知,迈克喜欢打篮球,回答应该是肯定的。 9. C 【细节理解题】由短文中的“On the weekend, they often have a picnic in the park.”可知,他们经常周末在公园里野餐。
查看更多完整答案,请扫码查看