第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
1 Mingming has a pen pal
明明一直想交一个笔友,他的愿望终于实现了。他是怎样交到笔友的呢?我们一起来看看吧!
Mingming is 11 years old. He's from China. He is active and friendly. He likes outdoor activities. He likes climbing mountains, playing basketball, going fishing and cycling.
Mingming thinks it's interesting to have a pen pal. He writes a letter and shares it on his blog. A girl named Anna reads his letter and replies to his letter.
Mingming is very excited to receive the letter from Anna. He tells his parents, "I have a pen pal now! Her name is Anna. She's 12 years old. She is from Sydney. She likes drawing pictures and listening to music. She likes climbing mountains too. She will come to China next summer vacation. And we're going to visit the Great Wall together."
思维新题
一、根据短文内容,补全表格,每空一词。
|Name|Age|Country|Hobby|
|Mingming|11|1. ______|climbing mountains2. ______ ______going fishingcycling|
|Anna|3. ______|Australia|drawing pictures4. ______ ______ ______climbing mountains|

二、根据短文内容,选择正确答案。
( ) 5. Mingming is ______ and friendly.
A. quiet
B. active
C. tall
( ) 6. Mingming shares ______ on his blog.
A. his letter
B. his family
C. his hobbies
( ) 7. When are Mingming and Anna going to visit the Great Wall?
A. This summer vacation.
B. Next summer vacation.
C. Next winter vacation.
明明一直想交一个笔友,他的愿望终于实现了。他是怎样交到笔友的呢?我们一起来看看吧!
Mingming is 11 years old. He's from China. He is active and friendly. He likes outdoor activities. He likes climbing mountains, playing basketball, going fishing and cycling.
Mingming thinks it's interesting to have a pen pal. He writes a letter and shares it on his blog. A girl named Anna reads his letter and replies to his letter.
Mingming is very excited to receive the letter from Anna. He tells his parents, "I have a pen pal now! Her name is Anna. She's 12 years old. She is from Sydney. She likes drawing pictures and listening to music. She likes climbing mountains too. She will come to China next summer vacation. And we're going to visit the Great Wall together."
思维新题
一、根据短文内容,补全表格,每空一词。
|Name|Age|Country|Hobby|
|Mingming|11|1. ______|climbing mountains2. ______ ______going fishingcycling|
|Anna|3. ______|Australia|drawing pictures4. ______ ______ ______climbing mountains|
二、根据短文内容,选择正确答案。
( ) 5. Mingming is ______ and friendly.
A. quiet
B. active
C. tall
( ) 6. Mingming shares ______ on his blog.
A. his letter
B. his family
C. his hobbies
( ) 7. When are Mingming and Anna going to visit the Great Wall?
A. This summer vacation.
B. Next summer vacation.
C. Next winter vacation.
答案:
一、1. China 【细节理解题】由短文中的“Mingming...He's from China.”可知,明明来自中国。 2. playing basketball 【细节理解题】由短文中的“He likes climbing mountains, playing basketball, going fishing and cycling.”可知,明明喜欢爬山、打篮球、钓鱼和骑自行车。 3. 12 【细节理解题】由短文中的“Her name is Anna. She's 12 years old.”可知,安娜十二岁了。 4. listening to music 【细节理解题】由短文中的“She likes drawing pictures and listening to music. She likes climbing mountains too.”可知,安娜喜欢画画、听音乐和爬山。 二、5. B 【细节理解题】由短文中的“Mingming...He is active and friendly.”可知,明明既活跃又友好。 6. A 【细节理解题】由短文中的“He writes a letter and shares it on his blog.”可知,明明在他的博客上分享了他的信。 7. B 【细节理解题】由短文中的“She will come to China next summer vacation. And we're going to visit the Great Wall together.”可知,明明和安娜打算明年暑假去参观长城。
查看更多完整答案,请扫码查看