第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
2 A happy Saturday
Amy 和 Mary 是好朋友,她们不在同一所学校,但她们经常互相写信。
Dear Mary,
I had a happy time last Saturday. The film is interesting and I like it so much. Thank you for inviting me to have dinner at your home after the film ended. The food was very delicious and your parents were so friendly to me that I felt at home. You are a nice friend.
My class will have a science festival next Sunday. I invite you to come to the festival. We will have a good time. At the festival, we can make model planes. After that, we can go to the park to play with these models. I hope my model plane can fly high in the sky. That will be fun. I'm looking forward to your coming.
Yours,
Amy
思维新题
一、根据信件内容,选择正确答案。
( ) 1. Mary and Amy watched the film ______.
A. last Monday
B. last Friday
C. last Saturday
( ) 2. Amy thinks the film is ______.
A. interesting
B. boring
C. touching(感人的)
( ) 3. The ______ festival will be on next Sunday.
A. art
B. music
C. science
二、根据信件内容,回答下列问题。
4. Where did Amy have dinner after the film ended?______
5. What can Amy and Mary do at the science festival?______
Amy 和 Mary 是好朋友,她们不在同一所学校,但她们经常互相写信。
Dear Mary,
I had a happy time last Saturday. The film is interesting and I like it so much. Thank you for inviting me to have dinner at your home after the film ended. The food was very delicious and your parents were so friendly to me that I felt at home. You are a nice friend.
My class will have a science festival next Sunday. I invite you to come to the festival. We will have a good time. At the festival, we can make model planes. After that, we can go to the park to play with these models. I hope my model plane can fly high in the sky. That will be fun. I'm looking forward to your coming.
Yours,
Amy
思维新题
一、根据信件内容,选择正确答案。
( ) 1. Mary and Amy watched the film ______.
A. last Monday
B. last Friday
C. last Saturday
( ) 2. Amy thinks the film is ______.
A. interesting
B. boring
C. touching(感人的)
( ) 3. The ______ festival will be on next Sunday.
A. art
B. music
C. science
二、根据信件内容,回答下列问题。
4. Where did Amy have dinner after the film ended?______
5. What can Amy and Mary do at the science festival?______
答案:
一、
1. C 【细节理解题】由信件中的写信人、收信人和“I had a happy time last Saturday. The film is interesting...”可知,玛丽和埃米是在上个星期六看的电影。
2. A 【细节理解题】由信件中的“The film is interesting...”可知,埃米认为电影很有趣。
3. C 【细节理解题】由信件中的“My class will have a science festival next Sunday.”可知,下个星期日有一个科学节。
二、4. At Mary's home./Amy had dinner at Mary's home after the film ended.
【细节理解题】由信件中的“Thank you for inviting me to have dinner at your home after the film ended.”可知,埃米在电影结束后在玛丽家吃的晚饭。
5. They can make model planes and go to the park to play with these models.
【细节理解题】由信件中的“At the festival, we can make model planes. After that, we can go to the park to play with these models.”可知,玛丽和埃米可以在科技节上制作飞机模型,并去公园玩这些模型。
1. C 【细节理解题】由信件中的写信人、收信人和“I had a happy time last Saturday. The film is interesting...”可知,玛丽和埃米是在上个星期六看的电影。
2. A 【细节理解题】由信件中的“The film is interesting...”可知,埃米认为电影很有趣。
3. C 【细节理解题】由信件中的“My class will have a science festival next Sunday.”可知,下个星期日有一个科学节。
二、4. At Mary's home./Amy had dinner at Mary's home after the film ended.
【细节理解题】由信件中的“Thank you for inviting me to have dinner at your home after the film ended.”可知,埃米在电影结束后在玛丽家吃的晚饭。
5. They can make model planes and go to the park to play with these models.
【细节理解题】由信件中的“At the festival, we can make model planes. After that, we can go to the park to play with these models.”可知,玛丽和埃米可以在科技节上制作飞机模型,并去公园玩这些模型。
查看更多完整答案,请扫码查看