第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
(
A. Miami.
B. New York.
C. London.
D. Paris.
(
A. Wash her clothes.
B. Make dinner.
C. Clean her room.
D. Do housework.
(
A. In a hospital.
B. In a health club.
C. In a middle school.
D. In an evening school.
(
A. A doctor.
B. A worker.
C. A teacher.
D. A farmer.
(
A. By bus.
B. By car.
C. By bike.
D. On foot.
C
) 1. Where does Raquel come from? A. Miami.
B. New York.
C. London.
D. Paris.
(
A
) 2. What does Sarah help Raquel do? A. Wash her clothes.
B. Make dinner.
C. Clean her room.
D. Do housework.
(
A
) 3. Where does Sarah work? A. In a hospital.
B. In a health club.
C. In a middle school.
D. In an evening school.
(
C
) 4. What's Marco's job? A. A doctor.
B. A worker.
C. A teacher.
D. A farmer.
(
B
) 5. How does Marco go to work? A. By bus.
B. By car.
C. By bike.
D. On foot.
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解能力。题目给出了关于Raquel,Sarah和Marco三个人的信息,包括他们的年龄,来自哪里,现在住在哪里,工作是什么等。然后通过五个问题,检验学生是否理解了文章中的这些信息。
1. 第一个问题问Raquel来自哪里,可以在文章第一句找到答案:“Raquel is 25 years old. She's from London...”。
2. 第二个问题问Sarah帮助Raquel做什么,根据文章中的描述:“She makes her meals (餐) and cleans her room, but she doesn't wash her clothes. Her roommate (室友) Sarah does it.”可知,Sarah帮助Raquel洗衣服。
3. 第三个问题问Sarah在哪里工作,根据文章中的描述:“Sarah comes from Miami. She works in a hospital.”可知,Sarah在医院工作。
4. 第四个问题问Marco的职业是什么,根据文章中的描述:“Marco is from Paris. He works in a middle school and he teaches maths.”可知,Marco是一名教师。
5. 第五个问题问Marco如何去上班,根据文章中的描述:“The school is far from his home. It takes him about 40 minutes to drive there...”可知,Marco开车去上班。
【答案】:
1. C
2. A
3. A
4. C
5. B
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解能力。题目给出了关于Raquel,Sarah和Marco三个人的信息,包括他们的年龄,来自哪里,现在住在哪里,工作是什么等。然后通过五个问题,检验学生是否理解了文章中的这些信息。
1. 第一个问题问Raquel来自哪里,可以在文章第一句找到答案:“Raquel is 25 years old. She's from London...”。
2. 第二个问题问Sarah帮助Raquel做什么,根据文章中的描述:“She makes her meals (餐) and cleans her room, but she doesn't wash her clothes. Her roommate (室友) Sarah does it.”可知,Sarah帮助Raquel洗衣服。
3. 第三个问题问Sarah在哪里工作,根据文章中的描述:“Sarah comes from Miami. She works in a hospital.”可知,Sarah在医院工作。
4. 第四个问题问Marco的职业是什么,根据文章中的描述:“Marco is from Paris. He works in a middle school and he teaches maths.”可知,Marco是一名教师。
5. 第五个问题问Marco如何去上班,根据文章中的描述:“The school is far from his home. It takes him about 40 minutes to drive there...”可知,Marco开车去上班。
【答案】:
1. C
2. A
3. A
4. C
5. B
查看更多完整答案,请扫码查看