第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
Under Two Hours!
Dad and I take part in this year's "Run for Love" project. It's my first race. I feel great. Bang! We're off. As we run side by side, Dad is panting(喘气), "Coop, don't forget(忘记)... how hard you worked... to get here."
Yes. 1.
At that time, I have to say, I didn't exercise a lot. Still, I felt like I could run faster than Dad. So I tried and tried. Faster and faster, I told myself. After some time, I wasn't panting. I was keeping up with Dad. I knew the 10-km run wouldn't be easy. 3.
Suddenly, I hear Dad panting beside me. He tells me to go on. "Come on, Coop. You can do this..." I run across the finishing line. 5.
Dad and I take part in this year's "Run for Love" project. It's my first race. I feel great. Bang! We're off. As we run side by side, Dad is panting(喘气), "Coop, don't forget(忘记)... how hard you worked... to get here."
Yes. 1.
E
Each day in the early morning walks, we went faster and faster. Slowly, the walks turned into jogging. Then they finally turned into running. 2. G
So sometimes he would slow down for me.At that time, I have to say, I didn't exercise a lot. Still, I felt like I could run faster than Dad. So I tried and tried. Faster and faster, I told myself. After some time, I wasn't panting. I was keeping up with Dad. I knew the 10-km run wouldn't be easy. 3.
F
As time went by, I began to think that Dad was trying to keep up with me. 4. C
So he wouldn't feel bad just like what he did for me in the beginning.Suddenly, I hear Dad panting beside me. He tells me to go on. "Come on, Coop. You can do this..." I run across the finishing line. 5.
B
I feel so happy. Dad is just minutes behind me. He is laughing too, "We did it, Coop, under two hours." I think to myself, not bad. Not bad at all.
答案:
【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了爸爸和“我”一起参加跑步比赛的经历。
1. E 根据“Each day in the early morning walks,we went faster and faster.”可知,此处在介绍为了比赛平时做的练习准备,选项 E“爸爸和我两个月前开始练习。”符合,故选 E。
2. G 根据“So sometimes he would slow down for me.”可知,有时候他会为“我”放慢脚步。选项 G“起初,我很难跟上爸爸的步伐。”符合,故选 G。
3. F 根据“I knew the 10-km run wouldn't be easy.”可知,“我”知道 10 公里的长跑并不容易。选项 F“但我开始相信我能做到。”符合,故选 F。
4. C 根据“So he wouldn't feel bad just like what he did for me in the beginning.”可知,这样他就不会感到难过,就像他一开始为“我”所做的那样。而前文提到爸爸为“我”所做的事是特意放慢脚步,选项 C“我会发现自己放慢了脚步。”符合,故选 C。
5. B 根据“I run across the finishing line.”可知,“我”跑过了终点线,选项 B“大的比赛时钟显示 1:57:15。”符合,故选 B。
1. E 根据“Each day in the early morning walks,we went faster and faster.”可知,此处在介绍为了比赛平时做的练习准备,选项 E“爸爸和我两个月前开始练习。”符合,故选 E。
2. G 根据“So sometimes he would slow down for me.”可知,有时候他会为“我”放慢脚步。选项 G“起初,我很难跟上爸爸的步伐。”符合,故选 G。
3. F 根据“I knew the 10-km run wouldn't be easy.”可知,“我”知道 10 公里的长跑并不容易。选项 F“但我开始相信我能做到。”符合,故选 F。
4. C 根据“So he wouldn't feel bad just like what he did for me in the beginning.”可知,这样他就不会感到难过,就像他一开始为“我”所做的那样。而前文提到爸爸为“我”所做的事是特意放慢脚步,选项 C“我会发现自己放慢了脚步。”符合,故选 C。
5. B 根据“I run across the finishing line.”可知,“我”跑过了终点线,选项 B“大的比赛时钟显示 1:57:15。”符合,故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看