第90页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
六 任务型阅读。(6 分)
For some shy children, it is hard to make friends. But actually it is easy to make friends! Here are three tips for interacting with new people easily.
* Learn to smile! Look in the mirror and smile. Your smile looks nice, right? Smiling is a great way to make new friends!
* Learn to introduce yourself. If you do not know what to say to new people, you can introduce yourself. For example, you can tell them what your name is and what your favourite food is.
* Learn some jokes! Who doesn't like jokes? Telling one or two jokes to a new friend is a fun way to break the ice.
(A)阅读短文,回答下面的问题。(3 分)
How to be a person who can easily interact with new people?
Tip 1:
(B)阅读短文,判断正(T)误(F)并在横线上写出短文中画线短语的中文意思。(3 分)
(
(
3. The underlined phrase “break the ice” in the passage means “
For some shy children, it is hard to make friends. But actually it is easy to make friends! Here are three tips for interacting with new people easily.
* Learn to smile! Look in the mirror and smile. Your smile looks nice, right? Smiling is a great way to make new friends!
* Learn to introduce yourself. If you do not know what to say to new people, you can introduce yourself. For example, you can tell them what your name is and what your favourite food is.
* Learn some jokes! Who doesn't like jokes? Telling one or two jokes to a new friend is a fun way to break the ice.
(A)阅读短文,回答下面的问题。(3 分)
How to be a person who can easily interact with new people?
Tip 1:
Learn to smile!
Tip 2:Learn to introduce yourself.
Tip 3:Learn some jokes!
(B)阅读短文,判断正(T)误(F)并在横线上写出短文中画线短语的中文意思。(3 分)
(
T
)1. Shy children may feel it hard to make friends.(
F
)2. It is hard to interact with a new person.3. The underlined phrase “break the ice” in the passage means “
打破隔阂/打破僵局
” in Chinese.
答案:
(A) Tip 1:Learn to smile! Tip 2:Learn to introduce yourself. Tip 3:Learn some jokes! (B) 1. T 2. F 3. 打破隔阂/打破僵局
七 书面表达。(9 分)
请你根据所给的思维导图提示,以“My e - friend”为题写一篇英语小短文,介绍一下你的网友。不少于 6 句话。

My e - friend
请你根据所给的思维导图提示,以“My e - friend”为题写一篇英语小短文,介绍一下你的网友。不少于 6 句话。
My e - friend
Angela Liu is my e-friend. She is twelve years old. She lives in Wuxi with her grandparents,parents and elder brother. She can speak two languages—Chinese and English. Her favourite school subjects are English and Maths. She has a lot of hobbies. Among the hobbies,she likes swimming and skating best. We often talk about swimming races and swimming skills on the Internet. We want to go to Harbin together this winter and go skating in the "Ice City".
答案:
示例:My e-friend Angela Liu is my e-friend. She is twelve years old. She lives in Wuxi with her grandparents,parents and elder brother. She can speak two languages—Chinese and English. Her favourite school subjects are English and Maths. She has a lot of hobbies. Among the hobbies,she likes swimming and skating best. We often talk about swimming races and swimming skills on the Internet. We want to go to Harbin together this winter and go skating in the "Ice City".
查看更多完整答案,请扫码查看