第130页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
(A)
动物是我们的朋友。请你根据所给的图片提示,以“My animal friend”为题写一篇英语小短文,介绍一下图片中这只可爱的小猴子。(10分)

要求:1. 短文连贯通顺,条理清楚,注意人称和时态;2. 根据图片提示写全信息点,不少于40词(不包括已给内容)。

My animal friend
Look! This is my animal friend.
动物是我们的朋友。请你根据所给的图片提示,以“My animal friend”为题写一篇英语小短文,介绍一下图片中这只可爱的小猴子。(10分)
要求:1. 短文连贯通顺,条理清楚,注意人称和时态;2. 根据图片提示写全信息点,不少于40词(不包括已给内容)。
My animal friend
Look! This is my animal friend.
It is a little monkey. It has a long tail. And its eyes and ears are big. It has a big mouth,but its nose is small. It is good at climbing trees. Every time I go to the zoo to see it,it always hangs on a tree with its tail. It can do many other things. It can sing. It can also dance. How lovely the monkey is! Do you love it?
答案:
My animal friend
Look! This is my animal friend. It is a little monkey. It has a long tail. And its eyes and ears are big. It has a big mouth,but its nose is small. It is good at climbing trees. Every time I go to the zoo to see it,it always hangs on a tree with its tail. It can do many other things. It can sing. It can also dance. How lovely the monkey is! Do you love it?
Look! This is my animal friend. It is a little monkey. It has a long tail. And its eyes and ears are big. It has a big mouth,but its nose is small. It is good at climbing trees. Every time I go to the zoo to see it,it always hangs on a tree with its tail. It can do many other things. It can sing. It can also dance. How lovely the monkey is! Do you love it?
(B)
你的同班同学John在社团招募中选择了Foodie Club,请你根据所给卡片中提供的信息,以“Foodie Club”为题写一篇英语小短文,介绍一下John参加美食俱乐部的相关事宜。(10分)
要求:1. 尽量将所提供的信息都用上;2. 语句通顺,表达流畅;3. 不少于5句话。
Foodie Club
Time: Friday(4:00 p.m.—5:00 p.m.)
Place: Room 301, 3F, Building 1
Teacher: Mr Lee
Activity: learn something about Chinese food
Foodie Club
你的同班同学John在社团招募中选择了Foodie Club,请你根据所给卡片中提供的信息,以“Foodie Club”为题写一篇英语小短文,介绍一下John参加美食俱乐部的相关事宜。(10分)
要求:1. 尽量将所提供的信息都用上;2. 语句通顺,表达流畅;3. 不少于5句话。
Foodie Club
Time: Friday(4:00 p.m.—5:00 p.m.)
Place: Room 301, 3F, Building 1
Teacher: Mr Lee
Activity: learn something about Chinese food
Foodie Club
John is my classmate. He joins Foodie Club at school. He wants to learn something about Chinese food. He can also try to cook Chinese food in the club. How interesting! Mr Lee is the teacher of the club. The activity time is from 4:00 p.m. to 5:00 p.m. on Fridays. You can find the club at Room 301,3F,Building 1.
答案:
Foodie Club
John is my classmate. He joins Foodie Club at school. He wants to learn something about Chinese food. He can also try to cook Chinese food in the club. How interesting! Mr Lee is the teacher of the club. The activity time is from 4:00 p.m. to 5:00 p.m. on Fridays. You can find the club at Room 301,3F,Building 1.
John is my classmate. He joins Foodie Club at school. He wants to learn something about Chinese food. He can also try to cook Chinese food in the club. How interesting! Mr Lee is the teacher of the club. The activity time is from 4:00 p.m. to 5:00 p.m. on Fridays. You can find the club at Room 301,3F,Building 1.
(C)
假如你是Liu Tao,请你根据所给的信息提示,给你的新网友Mary发一封电子邮件,简单介绍一下自己的情况,不少于5句话(不包括已给句子)。(10分)
提示:1. 中国男孩,12岁;2. 喜欢踢足球;3. 爸爸是一名数学老师,他喜欢开车;4. 妈妈是一名工人,她走路去上班,因为工厂离家不远。
Dear Mary,
I am Liu Tao.
Please email me soon.
Yours,
Liu Tao
假如你是Liu Tao,请你根据所给的信息提示,给你的新网友Mary发一封电子邮件,简单介绍一下自己的情况,不少于5句话(不包括已给句子)。(10分)
提示:1. 中国男孩,12岁;2. 喜欢踢足球;3. 爸爸是一名数学老师,他喜欢开车;4. 妈妈是一名工人,她走路去上班,因为工厂离家不远。
Dear Mary,
I am Liu Tao.
I'm a 12-year-old boy from China. I love playing football—it's my favourite sport! My father is a Maths teacher and he enjoys driving. My mother is a worker. She walks to work every day because the factory is not far from our home. I have a happy family. What about you? I would like to learn more about your life too.
Please email me soon.
Yours,
Liu Tao
答案:
Dear Mary,
I am Liu Tao. I'm a 12-year-old boy from China. I live in a small city with my parents. I love playing football—it's my favourite sport! I often play it with my friends after school,and we sometimes have football matches at weekends.
My father is a Maths teacher. He enjoys driving. On holidays,he often drives us to nearby parks or cities. My mother works in a factory. She walks to work every day because the factory is not far from our home. I have a happy family. What about you? I would like to learn more about your life too. I hope we can share more about our hobbies,family and dreams.
I am Liu Tao. I'm a 12-year-old boy from China. I live in a small city with my parents. I love playing football—it's my favourite sport! I often play it with my friends after school,and we sometimes have football matches at weekends.
My father is a Maths teacher. He enjoys driving. On holidays,he often drives us to nearby parks or cities. My mother works in a factory. She walks to work every day because the factory is not far from our home. I have a happy family. What about you? I would like to learn more about your life too. I hope we can share more about our hobbies,family and dreams.
查看更多完整答案,请扫码查看