第119页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
七 新趋势 思维运用 读一读节日海报上的内容,完成下面的集合圈。(6分)

1. in January or February 2. jiaozi 3. visit friends and relatives 4. on 25th December 5. turkey and Christmas pudding 6. give presents to each other
答案:
1. in January or February 2. jiaozi 3. visit friends and relatives 4. on 25th December 5. turkey and Christmas pudding 6. give presents to each other
八 (泰州靖江市期末改编)阅读短文,选择正确的答案并完成句子。(5分)
Dingding is nine. He lives in an orphanage(孤儿院) with nine other children. The orphanage doesn't have much money. So the children only have a little food to eat. But at Christmas the children can get an orange. It is the best present of the year for them.
But Dingding can't have his Christmas orange this year, because he broke(打破) a cup on December 23rd. After a day's wait, he still can't get the orange. Dingding is sad. He cries in his bed all the night before Christmas Day.
Dingding spends Christmas Day alone. There is no one around him. It's time for bed. Dingding climbs back to his bed, but he can't sleep. Someone touches him and puts something in his hand and then goes away. Dingding doesn't know what's in his hand. He goes out to see. There's an “orange” with nine segments(瓣) from nine different oranges.
(
(
A. every year B. every week C. every day
(
A. Happy. B. Sad. C. Afraid.
(
A. Dingding broke a cup on Christmas Eve.
B. Dingding cries in his bed because he's ill.
C. The nine other children give Dingding a special orange.
5. 新趋势 主旨大意 The best title for the story may be “
Dingding is nine. He lives in an orphanage(孤儿院) with nine other children. The orphanage doesn't have much money. So the children only have a little food to eat. But at Christmas the children can get an orange. It is the best present of the year for them.
But Dingding can't have his Christmas orange this year, because he broke(打破) a cup on December 23rd. After a day's wait, he still can't get the orange. Dingding is sad. He cries in his bed all the night before Christmas Day.
Dingding spends Christmas Day alone. There is no one around him. It's time for bed. Dingding climbs back to his bed, but he can't sleep. Someone touches him and puts something in his hand and then goes away. Dingding doesn't know what's in his hand. He goes out to see. There's an “orange” with nine segments(瓣) from nine different oranges.
(
C
)1. There are ______ children in the orphanage. A. eight B. nine C. ten(
A
)2. The children in the orphanage can get one orange ______.A. every year B. every week C. every day
(
B
)3. How is Dingding on the night before Christmas Day?A. Happy. B. Sad. C. Afraid.
(
C
)4. Which of the following sentences is RIGHT?A. Dingding broke a cup on Christmas Eve.
B. Dingding cries in his bed because he's ill.
C. The nine other children give Dingding a special orange.
5. 新趋势 主旨大意 The best title for the story may be “
A heartwarming Christmas/Dingding's special Christmas present
”.
答案:
1. C 2. A 3. B 4. C 5. A heartwarming Christmas/Dingding's special Christmas present (第4小题答案不唯一,言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看