2025年亮点给力大试卷五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力大试卷五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力大试卷五年级英语上册译林版》

(D)(南京鼓楼区期末)
今年春节期间,Yang Ling的表妹Chen Dan来南京游玩。元宵节那天,Yang Ling带着她游玩了南京的几处著名景点。请你根据所给游览图的顺序和提示,以“Happy Lantern Festival”为题写一篇英语小短文,记录她们当天的游玩行程。(10分)
要求:1. 短文连贯通顺,条理清晰,注意人称;2. 结合图片内容写全信息点,可适当想象;3. 不少于50词,已给出的内容不计入总词数。
参考词汇:Xuanwu Gate, Jiming Temple, Zifeng Tower, Lao Mendong, salted duck(盐水鸭), plum blossom cakes(梅花糕), watch lanterns, Yuhua tea

Happy Lantern Festival
My cousin Chen Dan comes to visit Nanjing this year. Today is the Lantern Festival. In the morning, we go to
the Xuanwu Gate. It's the west gate of Xuanwu Lake Park. We take a lot of photos in front of the gate and in the park. Next,we go to the Jiming Temple. It's an old temple with a history of more than 1,700 years. Many people from different cities come to visit it during the holiday. Then,we go to Zifeng Tower to have lunch. Finally,we go to Lao Mendong and enjoy much special food,such as salted duck and plum blossom cakes. In the evening,we watch lanterns along the streets there. Chen Dan also buys some Yuhua tea as the present for her family.
答案: Happy Lantern Festival
My cousin Chen Dan comes to visit Nanjing this year. Today is the Lantern Festival. In the morning,we go to the Xuanwu Gate. It's the west gate of Xuanwu Lake Park. We take a lot of photos in front of the gate and in the park. Next,we go to the Jiming Temple. It's an old temple with a history of more than 1,700 years. Many people from different cities come to visit it during the holiday. Then,we go to Zifeng Tower to have lunch. Finally,we go to Lao Mendong and enjoy much special food,such as salted duck and plum blossom cakes. In the evening,we watch lanterns along the streets there. Chen Dan also buys some Yuhua tea as the present for her family.
(E)(泰州姜堰区期末)
请你根据所给的图片提示,以“On the farm”为题写一篇英语小短文,介绍一下农场上两种(或以上)动物的外貌特征、能力或喜好。(10分)

要求:1. 语句通顺,意思连贯,书写正确,可适当发挥;2. 参考句型均需使用一次或以上,不少于5句话。
参考句型:There is/are... It has/They have... It/They can... It likes/They like...
On the farm______
This is Uncle John's farm. There are many animals on the farm. Look! There are two cocks near the house. They have a small head and two small eyes. They have two wings,but they're not good at flying. They have two short legs and a big tail too. They like eating rice and little bugs(小虫子). They can wake up Uncle John very early every morning. Beside the house,there is a tall horse. It has a big mouth and small ears. It also has four strong legs and a long tail. It likes eating grass very much. It's helpful. It can run fast and help Uncle John carry heavy things on its back.
答案: On the farm
This is Uncle John's farm. There are many animals on the farm. Look! There are two cocks near the house. They have a small head and two small eyes. They have two wings,but they're not good at flying. They have two short legs and a big tail too. They like eating rice and little bugs(小虫子). They can wake up Uncle John very early every morning. Beside the house,there is a tall horse. It has a big mouth and small ears. It also has four strong legs and a long tail. It likes eating grass very much. It's helpful. It can run fast and help Uncle John carry heavy things on its back.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭