第92页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.What do you like
B.What about you
C.How are you
D.Why do you like bananas
B
)3.—I don't like bananas. ______? —I like eating them very much.A.What do you like
B.What about you
C.How are you
D.Why do you like bananas
答案:
B 【点拨】空处及前文意为“我不喜欢香蕉,你呢?”故选 B。
(
A.in
B.on
C.with
D.for
C
)4.I think tea will taste better ______ some milk in it.A.in
B.on
C.with
D.for
答案:
C 【点拨】in 在……里;on 在……上;with 带有,具有;for 为了。根据语境可知,此处指的是茶加牛奶更好喝,应用介词 with。故选 C。
(
A.It's OK
B.That's right
C.That's all right
D.All right
D
)5.—I'd like some orange juice, please. —______. Anything else?A.It's OK
B.That's right
C.That's all right
D.All right
答案:
D 【点拨】句意:——我想要一些橙汁。——好的。还要别的吗? All right 好的。故选 D。
五、阅读短文,从方框中选择适当的单词或短语并用其正确形式填空,使短文通顺,意思完整,每个单词或短语限用一次。
Health is very important to everyone of us. People often 1 how to be healthy. I think the most important thing is a healthy diet. If we want to be strong, we must have 2 food. It must be clean food and the right 3 of food. We know when someone 4 hungry, he or she needs food to eat. For example, if we have some rice, we'll 5 much better.
eat with keep fit for vegetable
Bread is good 6 us. We will feel warm after 7 some bread on cold days. But if we don't eat food, we may become ill. Meat, fish, eggs and milk are all good for our health. They help us to grow and 8. We must have some of these kinds of food every day. We also need fruit and 9. They also help us 10 our health.
1.
6.
Health is very important to everyone of us. People often 1 how to be healthy. I think the most important thing is a healthy diet. If we want to be strong, we must have 2 food. It must be clean food and the right 3 of food. We know when someone 4 hungry, he or she needs food to eat. For example, if we have some rice, we'll 5 much better.
eat with keep fit for vegetable
Bread is good 6 us. We will feel warm after 7 some bread on cold days. But if we don't eat food, we may become ill. Meat, fish, eggs and milk are all good for our health. They help us to grow and 8. We must have some of these kinds of food every day. We also need fruit and 9. They also help us 10 our health.
1.
talk about
2. enough
3. kind
4. feels
5. become
6.
for
7. eating
8. keep fit
9. vegetables
10. with
答案:
1. talk about 2. enough 3. kind 4. feels 5. become 6. for 7. eating 8. keep fit 9. vegetables 10. with
( )1. What does “this” in Paragraph 3 refer to?
( )2. Which of the following can replace the word “grab” in Paragraph 3?
( )3. The author advises ______.
D
( )2. Which of the following can replace the word “grab” in Paragraph 3?
B
( )3. The author advises ______.
D
答案:
1. D 【点拨】根据第二段第二句“And studies have shown that burgers and fried chicken, which we enjoy so much, can cause a lot of health problems.”可知,此处指我们喜欢的汉堡和炸鸡会导致许多健康问题,而汉堡和炸鸡属于快餐,所以,this 指代“Fast food can cause health problems”。故选 D。2. B 【点拨】结合上句“Moreover, most fast-food restaurants are near places that people always pass by.”以及后面的“eat on the way to work”可知,快餐可以很快被拿到。故选 B。3. D 【点拨】由最后一段最后一句“If they could combine (结合) healthy food with their speed of service, delicious tastes and comfortable feelings, that will be the next best thing on the Earth for human beings!”可知,作者建议做对健康有益的快餐。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看