第70页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
—I'm learning to play the piano, so I have to ______ it every day.
A.show
B.exercise
C.practise
D.remember
C
)3.—What do you usually do in your free time?—I'm learning to play the piano, so I have to ______ it every day.
A.show
B.exercise
C.practise
D.remember
答案:
C 【点拨】句意:——你在空闲时间通常做什么?——我在学弹钢琴,所以我不得不每天练习它。故选 C。
( )4.(2025·江苏常州武进区期中)Daniel does not like chess, so he ______ plays it.
A.sometimes
B.seldom
C.always
D.usually
B
A.sometimes
B.seldom
C.always
D.usually
答案:
B 【点拨】根据“Daniel does not like chess”可知,他不喜欢国际象棋,所以应是很少下国际象棋。sometimes 有时;seldom 很少;always 总是;usually 通常。故选 B。
( )5.(2025·江苏盐城阜宁县期中)—Our school is going to have a field trip next Friday. We can learn to plant trees.
—
A.That's all right
B.Good luck
C.Be careful
D.Enjoy yourselves
—
D
.A.That's all right
B.Good luck
C.Be careful
D.Enjoy yourselves
答案:
D 【点拨】That's all right 没关系;Good luck 祝你好运;Be careful 小心;Enjoy yourselves 祝你们玩得开心。根据“Our school is going to have a field trip next Friday.”可知,应是回答“祝你们玩得开心”。故选 D。
Dear Bob,
How are you 1.
My school is not big but very beautiful. It is next to the People's Library. There is a post office between our school and the city park. There are three 3.
There are many teachers in my school. They are strict(严格的) but kind. There are also a lot of 4.
side have fun flower wish play
We do morning exercises every day. On each 6.
I love my school. Welcome to my school!
Best 10.
Yours,
Tom
How are you 1.
doing
? I want to tell you something 2.about
my new school.My school is not big but very beautiful. It is next to the People's Library. There is a post office between our school and the city park. There are three 3.
buildings
in my school—the classroom building, the office building and the library.There are many teachers in my school. They are strict(严格的) but kind. There are also a lot of 4.
students
here. We all 5.study hard
.side have fun flower wish play
We do morning exercises every day. On each 6.
side
of the playground there are tall trees and different kinds of 7.flowers
. After school, we can 8.play
football there. Every day we 9.have fun
together in the playground.I love my school. Welcome to my school!
Best 10.
wishes
!Yours,
Tom
答案:
1. doing 2. about 3. buildings 4. students 5. study hard 6. side 7. flowers 8. play 9. have fun 10. wishes
( )1. If you want to be a good writer, you should
( )2. Which of the following sentences is true?
( )3. Why does the writer write this passage?
D
.( )2. Which of the following sentences is true?
C
( )3. Why does the writer write this passage?
B
答案:
1. D 【点拨】根据第一段中“they will need to be good readers and to read a lot in order to be good writers”可知,如果想成为一名优秀的作家,应该大量阅读。故选 D。2. C 【点拨】根据文章内容可知,要想成为优秀的作家,首先要成为一名优秀的读者。故选 C。3. B 【点拨】本文介绍了怎样才能成为一名优秀的作家。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看