第144页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
五、阅读短文,从方框中选择适当的单词或短语并用其正确形式填空,使短文通顺,意思完整,每个单词或短语限用一次。
excite wise think about adult wait
Do you know how to spend money 1
How much do you really want it? Seeing a 25 toy machine, Ben wanted it. But after thinking for a while, Ben thought he would be 3
Do you still want it a week later? If the thing passes the "really-wanting-it" test, try 4
and look for at cheap he
How will you pay for it? After the first two steps, Ben found he really wanted a toy ship, but it would cost 6
Are there ways to make money? Ben decided to clean the downstairs windows at a dollar each. So he got 10 for himself.
Can you get it 8
If these tips work well, they can save you a lot of money. And you will be a smart shopper.
excite wise think about adult wait
Do you know how to spend money 1
wisely
? When you are 2thinking about
buying something you want, run through this checklist first.How much do you really want it? Seeing a 25 toy machine, Ben wanted it. But after thinking for a while, Ben thought he would be 3
excited
only for one day or two.Do you still want it a week later? If the thing passes the "really-wanting-it" test, try 4
to wait
for some time to see how strong the wish is. This works for 5adults
too!and look for at cheap he
How will you pay for it? After the first two steps, Ben found he really wanted a toy ship, but it would cost 6
him
50. He had 22 in his pocket 7and
got 1.5 a week.Are there ways to make money? Ben decided to clean the downstairs windows at a dollar each. So he got 10 for himself.
Can you get it 8
cheaper
? After deciding to buy it, it is necessary for you 9to look for
less expensive ways to buy it: Search for what you want on the Internet or in shops. Sometimes you can find the same thing 10at
a much lower price.If these tips work well, they can save you a lot of money. And you will be a smart shopper.
答案:
1. wisely 2. thinking about 3. excited 4. to wait 5. adults 6. him 7. and 8. cheaper 9. to look for 10. at
六、阅读理解。
Today is Sunday. Mrs Green takes her children Trudy and Sam to go shopping. They go to the supermarket in a new shopping centre.
"Why do you buy things here?" Trudy asks.
"Because things here are cheaper than those at the corner store," his mother answers.
The Greens are not very rich and Mrs Green is very careful with her money. She looks carefully at the prices. She buys a kilo of potatoes, some milk and many other things in the supermarket. When they get home, the children say, "We don't think you can save money by going to the supermarket."
"Of course I can," Mrs Green says. "Everything is cheaper there."
"We know," Trudy and Sam say. "But we come home by taxi because we have got too many things to carry. The cost of the taxi is more than the money that you saved!"
Mrs Green thinks for a while. Then she says to the children, "You are right. We'll go to a nearer supermarket next time."
(
A. Mrs Green and her children go shopping at a corner store.
B. Mrs Green doesn't save money by shopping at the supermarket.
C. Mrs Green and her children save money at the supermarket.
D. Mrs Green will go to the supermarket again.
(
A. Near the corner store. B. Near Mrs Green's home.
C. In the centre of the town. D. In a new shopping centre.
(
A. Because it is close to her home.
B. Because things are cheaper there.
C. Because it is in a new shopping centre.
D. Because it is in a corner store.
(
A. Because she wants to buy a lot of things.
B. Because she buys some milk.
C. Because she is not very rich.
D. Because she is very rich.
Today is Sunday. Mrs Green takes her children Trudy and Sam to go shopping. They go to the supermarket in a new shopping centre.
"Why do you buy things here?" Trudy asks.
"Because things here are cheaper than those at the corner store," his mother answers.
The Greens are not very rich and Mrs Green is very careful with her money. She looks carefully at the prices. She buys a kilo of potatoes, some milk and many other things in the supermarket. When they get home, the children say, "We don't think you can save money by going to the supermarket."
"Of course I can," Mrs Green says. "Everything is cheaper there."
"We know," Trudy and Sam say. "But we come home by taxi because we have got too many things to carry. The cost of the taxi is more than the money that you saved!"
Mrs Green thinks for a while. Then she says to the children, "You are right. We'll go to a nearer supermarket next time."
(
B
)1. What's the main idea of the article?A. Mrs Green and her children go shopping at a corner store.
B. Mrs Green doesn't save money by shopping at the supermarket.
C. Mrs Green and her children save money at the supermarket.
D. Mrs Green will go to the supermarket again.
(
D
)2. Where is the supermarket?A. Near the corner store. B. Near Mrs Green's home.
C. In the centre of the town. D. In a new shopping centre.
(
B
)3. Why does Mrs Green go shopping at the supermarket?A. Because it is close to her home.
B. Because things are cheaper there.
C. Because it is in a new shopping centre.
D. Because it is in a corner store.
(
C
)4. Why is Mrs Green so careful with her money?A. Because she wants to buy a lot of things.
B. Because she buys some milk.
C. Because she is not very rich.
D. Because she is very rich.
答案:
1. B 【点拨】由第六段可知,格林夫人虽然在超市买东西省了钱,但因为乘出租车回家的钱比节省的钱要多,所以实际上她去超市买东西并没有省钱。故选 B。2. D 【点拨】根据第一段最后一句话“They go to the supermarket in a new shopping centre.”可知选 D。3. B 【点拨】根据第三段中的“Because things here are cheaper than those at the corner store”可知选 B。4. C 【点拨】根据第四段中的“The Greens are not very rich”可知选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看