第114页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
—Yes. And you look so smart ____ yellow.
A.in
B.on
C.at
D.with
A
)3.—Does the yellow T-shirt look nice?—Yes. And you look so smart ____ yellow.
A.in
B.on
C.at
D.with
答案:
A
(
A.matches
B.fit
C.matches with
D.fits in
A
)4.The woman looks beautiful because her red silk blouse ____ her blue jeans very well.A.matches
B.fit
C.matches with
D.fits in
答案:
A 【点拨】句意:那位女士看起来很漂亮,因为她红色的丝绸衬衫与她蓝色的牛仔裤非常相配。match 相配。故选 A。
(
A.Not good.
B.That's OK.
C.What a shame!
D.Thank you.
D
)5.—You look pretty today! —____A.Not good.
B.That's OK.
C.What a shame!
D.Thank you.
答案:
D 【点拨】当别人赞美自己时,要表示感谢。故选 D。
1.
6.
to say
2. Shopping
3. think about
4. weekdays
5. for
6.
my
7. from
8. years
9. all kinds of
10. Her
答案:
1. to say 2. Shopping 3. think about 4. weekdays 5. for 6. my 7. from 8. years 9. all kinds of 10. Her
(
A. clothes only B. many things
C. houses D. newspapers and radios
(
A. the same as B. different from
C. like D. better than
(
A. newspapers B. radios
C. televisions D. all the above
(
A. Fashionable people only buy old things.
B. We can never find changes in fashion.
C. There was fashion only in the 1940s.
D. Fashionable people like buying things in fashion.
B
)1. Fashion means ____ according to the passage.A. clothes only B. many things
C. houses D. newspapers and radios
(
B
)2. Fashion in the 1940s is ____ fashion today.A. the same as B. different from
C. like D. better than
(
D
)3. People can get information in a short time from ____.A. newspapers B. radios
C. televisions D. all the above
(
D
)4. Which of the following is right according to the passage?A. Fashionable people only buy old things.
B. We can never find changes in fashion.
C. There was fashion only in the 1940s.
D. Fashionable people like buying things in fashion.
答案:
1. B 【点拨】根据第一段中的“In fact, there is fashion in many other things, not only in clothes.”可知,时尚体现在许多方面。故选 B。2. B 【点拨】根据第二段中的“A young man today looks very different from his fashionable(时尚的) grandpa in the 1940s.”可知,20 世纪 40 年代的时尚跟今天的时尚是不同的。故选 B。3. D 【点拨】根据第二段中的“We can get new information in a short time from newspapers, radios, mobile phones, televisions and the Internet.”可知,我 们可以快速地从报纸、收音机、电话、电视和网络上获取信息。故选 D。4. D 【点拨】根据第二段中的“When new fashion comes, fashionable people will buy new things.”可知,时尚的人追求时尚,他们会购买时尚的东西。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看