第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.clean
B.big
C.beautiful
D.bright
D
)3.(2024·江苏常州第二十四中学教育集团期中)The warm morning sunshine comes in through the window, and it makes the classroom ______.A.clean
B.big
C.beautiful
D.bright
答案:
D
(
A.In the library
B.In the school hall
C.On the sports field
D.In the music room
C
)4.—Where do you usually have your PE lessons? —______. We can have fun there.A.In the library
B.In the school hall
C.On the sports field
D.In the music room
答案:
C
(
A.He teaches very well
B.He is tall and a little fat
C.He likes me very much
D.He likes playing basketball
B
)5.—What does your Maths teacher look like? —______.A.He teaches very well
B.He is tall and a little fat
C.He likes me very much
D.He likes playing basketball
答案:
B
1. My father is
2. We
3. Can you
4. The swimming pool is the
5. The boy often
a role model for
me.2. We
do all kinds of sports
there.3. Can you
hear
the students singing
next door?4. The swimming pool is the
perfect place for children to swim
.5. The boy often
chats with
his father about his problems
.
答案:
1. a role model for 2. do all kinds of sports 3. hear; singing 4. perfect place for children to swim 5. chats with; his problems
五、根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使其意思完整。
Hello, everyone! Welcome to our school, Moonlight Middle School! Let me i 1 our school!
Moonlight Middle School is a beautiful school. Walk through the school g 2, and you can see a great s 3 field. Lots of e 4 sports matches take place on it.
In front of you are many classrooms. They are all big and bright. Beside the classrooms is the m 5 library. You can borrow books or read there. But you can't run or shout in it. The art and music b 6 is behind the library. It has two floors. We have four art rooms on the f 7 floor and four music rooms on the second floor. You can draw pictures and play music there. Next to it is our school h 8. It is very big and we have a school m 9 there every week.
We hope you can enjoy being a student at Moonlight Middle School and all your dreams can come t 10 here!
1.
6.
Hello, everyone! Welcome to our school, Moonlight Middle School! Let me i 1 our school!
Moonlight Middle School is a beautiful school. Walk through the school g 2, and you can see a great s 3 field. Lots of e 4 sports matches take place on it.
In front of you are many classrooms. They are all big and bright. Beside the classrooms is the m 5 library. You can borrow books or read there. But you can't run or shout in it. The art and music b 6 is behind the library. It has two floors. We have four art rooms on the f 7 floor and four music rooms on the second floor. You can draw pictures and play music there. Next to it is our school h 8. It is very big and we have a school m 9 there every week.
We hope you can enjoy being a student at Moonlight Middle School and all your dreams can come t 10 here!
1.
introduce
2. gate
3. sports
4. exciting
5. modern
6.
building
7. first
8. hall
9. meeting
10. true
答案:
1. introduce 2. gate 3. sports 4. exciting 5. modern 6. building 7. first 8. hall 9. meeting 10. true
六、完形填空。
The middle school life can be hard for students. They want to 1 good grades. They also want to develop hobbies, keep cool and make friends. It's 2 for them to do all the things well.
Jane is in Grade 7. She is good 3 her lessons and usually gets good grades in exams. She also likes to 4 pop music every day. However, she is too busy with her lessons at school and has little 5 to develop her hobbies. It makes her feel tired and unhappy. 6 her mother is now worried about her.
Bill is now in Grade 8. He loves his school life. He did 7 in his lessons in Grade 7. But this year he is a member of the 8 Club. He plays football every day and he plays well. He tries his best, but he can't 9 better than last year in his lessons.
Students have so many 10 in middle school and they have to work hard on them. If they can keep a balance(平衡) between schoolwork and hobbies, they will be happy every day.
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
The middle school life can be hard for students. They want to 1 good grades. They also want to develop hobbies, keep cool and make friends. It's 2 for them to do all the things well.
Jane is in Grade 7. She is good 3 her lessons and usually gets good grades in exams. She also likes to 4 pop music every day. However, she is too busy with her lessons at school and has little 5 to develop her hobbies. It makes her feel tired and unhappy. 6 her mother is now worried about her.
Bill is now in Grade 8. He loves his school life. He did 7 in his lessons in Grade 7. But this year he is a member of the 8 Club. He plays football every day and he plays well. He tries his best, but he can't 9 better than last year in his lessons.
Students have so many 10 in middle school and they have to work hard on them. If they can keep a balance(平衡) between schoolwork and hobbies, they will be happy every day.
( )1.
A
( )2.
D
( )3.
B
( )4.
B
( )5.
C
( )6.
B
( )7.
A
( )8.
A
( )9.
B
( )10.
C
答案:
1. A 【点拨】句意:他们想得到好成绩。get 得到;take 拿走;learn 学习;start 开始。根据“good grades”可知,是取得好成绩,动词用 get。故选 A。2. D 【点拨】句意:把所有的事情都做好对他们来说是很难的。bad 坏的;good 好的;easy 容易的;difficult 困难的。根据语境可知,把所有的事情都做好是很难的。故选 D。3. B 【点拨】be good at sth. 擅长某事,为固定短语。故选 B。4. B 【点拨】listen to music 表示“听音乐”。故选 B。5. C 【点拨】money 钱;sleep 睡眠;time 时间;love 爱。根据“she is too busy with her lessons”可知,她太忙了,所以没有多少时间留给她的爱好。故选 C。6. B 【点拨】or 或者;so 所以;but 但是;yet 还。根据语境可知,此处用 so 表结果。故选 B。7. A 【点拨】根据后文可知,他在读七年级时成绩很好。故选 A。8. A 【点拨】football 足球;baseball 棒球;volleyball 排球;basketball 篮球。根据后文“He plays football every day”可知,他在足球俱乐部。故选 A。9. B 【点拨】do better 做得更好。故选 B。10. C 【点拨】trip 旅行;sport 运动;subject 科目;meeting 会议。根据语境及常识可知,中学生在学校有很多科目要学习。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看