2025年启东中学作业本七年级英语上册译林版盐城专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本七年级英语上册译林版盐城专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本七年级英语上册译林版盐城专版》

四、补全对话。
根据对话内容,从方框内选出能填入空白处的最佳选项,每个选项限用一次。
A:
C

B:Yes,please. I want to buy a skirt for my daughter.
A:OK. Come and have a look at the skirts here. We have different colours.
B

B:White.
A:How about this one?
B:Hmm,it looks nice.
E

A:It's ninety dollars.
B:Oh,it is expensive.
A:
A
It's only forty dollars.
B:Let me have a look. Oh,it's too big. Do you have a smaller one?
A:Yes. Here you are.
B:
D
Thank you.
A:You are welcome.
A. What about this one?
B. What colour do you want?
C. Can I help you?
D. OK! I'll take it.
E. How much is it?
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
答案: 1. C 2. B 3. E 4. A 5. D
五、完形填空。
Do you like shopping? My 1 like shopping very much. Let 2 tell you something about their shopping habits. My brother loves 3 ,so he always goes to shoe shops. He 4 many tennis shoes in his room. Some of them are still in their original(最初的) 5. Daisy is my sister. She likes to go to a big shopping mall in the centre of the city with her friends. There are clothes shops and 6 shops there. She usually shops first and then eats some nice food. She thinks it's 7. My mother likes to shop online,8 she doesn't have much time to go to shops and she can 9 many things in a short time. As for my father,he likes to make a shopping list before going shopping. And he usually goes to the 10 near our home. He thinks it's convenient(方便的) and the shop assistants(店员) there are helpful.
( )1.
A

( )2.
C

( )3.
B

( )4.
D

( )5.
A

( )6.
B

( )7.
D

( )8.
D

( )9.
A

( )10.
C
答案: 1. A 【点拨】由下文中提到的 brother、sister 等可知,此处指“家人”。2. C 【点拨】let sb. do sth. 是固定搭配,let 后面接人称代词宾格;上下文讲述的都是“我”的家人,故此处表示让“我”告诉你们。3. B 【点拨】根据后文中的“many tennis shoes”可知,他喜欢鞋子。4. D 【点拨】have 表示“有”,主语是第三人称单数,故谓语动词应用第三人称单数形式。5. A 【点拨】根据语境可知,有一些鞋子没有穿过,还放在最初的包装盒里。6. B 【点拨】由后句中的“then eats some nice food”可知答案。7. D 【点拨】根据语境可知,她认为先购物再吃美食是很棒的事情。8. D 【点拨】后句解释妈妈喜欢网购的原因,because 引导原因状语从句。9. A 【点拨】由在网上购物可知,她可以在很短的时间内买很多东西。10. C 【点拨】由购物可知,是去家附近的超市。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭