第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
四、根据短文内容,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
Many kids think they are too ordinary (普通的). They think they are not the 1
3
Maybe you aren't the best, 7
In fact, it is great 8
Many kids think they are too ordinary (普通的). They think they are not the 1
prettiest
or the smartest. Sometimes kids don't know 2how
special they are. When they see excellent players or cool pop stars, they often think: Am I outstanding? What am I going to be when I grow up?3
Growing
(grow) up means understanding what you can do and what you can offer 4to
the world. When you are young, you don't think about that. But when you get 5older
(old), you may know that just by being 6yourself
(you), you do offer something to other people.Maybe you aren't the best, 7
but
that doesn't make you "not special". Although (尽管) you aren't the smartest, the most beautiful or the most talented, you are great in your ways.In fact, it is great 8
to be
(be) the best at something, but it's OK if you can't be the best. If you just live your life and try hard, you 9will become
(become) an amazing person too. And you can make your dream come 10true
(truly).
答案:
1. prettiest 2. how 3. Growing 4. to 5. older 6. yourself 7. but 8. to be 9. will become 10. true
五、传统文化 阅读理解。
Clubs for Learning Traditional Chinese Culture

(
A. Learn about paper - cutting.
B. Learn to play the erhu.
C. Learn to make jiaozi and zongzi.
D. Read Journey to the West.
(
A. Mr Cai.
B. Miss Ma.
C. Mr Lu.
D. Ms Tao.
(
A. In Room 118.
B. In Room 303.
C. In Room 402.
D. In Room 205.
(
A. Write to Mr Cai.
B. Visit the school's web page.
C. Write an email.
D. Visit Room 402.
(
A. We can enjoy traditional Chinese music on Friday.
B. We can make Chinese art films in the Chinese Art Club.
C. We can learn Chinese food culture in the Chinese Food Club.
D. We can watch TV in the Reading Club.
Clubs for Learning Traditional Chinese Culture
(
B
)1. What can students do in Room 303?A. Learn about paper - cutting.
B. Learn to play the erhu.
C. Learn to make jiaozi and zongzi.
D. Read Journey to the West.
(
A
)2. Who teaches in the Reading Club?A. Mr Cai.
B. Miss Ma.
C. Mr Lu.
D. Ms Tao.
(
A
)3. Where can students learn Chinese food culture?A. In Room 118.
B. In Room 303.
C. In Room 402.
D. In Room 205.
(
C
)4. How can students find out more about the clubs?A. Write to Mr Cai.
B. Visit the school's web page.
C. Write an email.
D. Visit Room 402.
(
C
)5. What can we learn from the text?A. We can enjoy traditional Chinese music on Friday.
B. We can make Chinese art films in the Chinese Art Club.
C. We can learn Chinese food culture in the Chinese Food Club.
D. We can watch TV in the Reading Club.
答案:
1. B 【点拨】根据 Chinese Music Club 部分的“Place: Room 303”以及“※learn to play the erhu and pipa”可知,可以学习拉二胡。故选 B。2. A 【点拨】根据 Reading Club 部分的“Teacher: Mr Cai”可知,蔡老师在阅读俱乐部。故选 A。3. A 【点拨】根据 Chinese Food Club 部分的“Place: Room 118”可知,在 118 教室,学生们可以学到有关中国饮食文化的内容。故选 A。4. C 【点拨】根据 For more information about the clubs, you can call or email Mr Jin. 可知,可以通过给金老师打电话或写电子邮件来了解更多信息。故选 C。5. C 【点拨】根据 Chinese Food Club 部分的“※learn Chinese food culture”可知,可以在中国美食俱乐部学到有关中国饮食文化的内容。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看