第122页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
四、缺词填空。(每空一词)
There are four seasons in a year. Let me i 1 the four seasons of the year.
In a year, the f 2 season is spring. Spring is a beautiful season.
Summer comes a 3 spring. It's the h 4 season in a year. In summer, people like to stay at home and t 5 on the air conditioner(空调). It is hot in summer, but I like summer very much because I can eat some ice cream and go s 6.
I think autumn is better than summer. Autumn is a wonderful season and a h 7 season as well. In autumn, I can eat plenty of fruit. And leaves are golden.
Winter is the l 8 season of the year. In winter, I can have s 9 fights with my friends.
As we know, there are three m 10 in each season. The weather is different in different seasons.
1.
6.
There are four seasons in a year. Let me i 1 the four seasons of the year.
In a year, the f 2 season is spring. Spring is a beautiful season.
Summer comes a 3 spring. It's the h 4 season in a year. In summer, people like to stay at home and t 5 on the air conditioner(空调). It is hot in summer, but I like summer very much because I can eat some ice cream and go s 6.
I think autumn is better than summer. Autumn is a wonderful season and a h 7 season as well. In autumn, I can eat plenty of fruit. And leaves are golden.
Winter is the l 8 season of the year. In winter, I can have s 9 fights with my friends.
As we know, there are three m 10 in each season. The weather is different in different seasons.
1.
introduce
2. first
3. after
4. hottest
5. turn
6.
swimming
7. harvest
8. last
9. snowball
10. months
答案:
1. introduce 2. first 3. after 4. hottest 5. turn 6. swimming 7. harvest 8. last 9. snowball 10. months
( )1. What problems can climate change cause according to the passage?
①slowing down of economic growth ②food problems
③extreme weather ④environmental pollution
A. ①②④
B. ②③④
C. ①②③
D. ①③④
( )2. What can we learn from the passage?
A. Climate change is not possible to influence people's life.
B. People can solve all the problems caused by climate change well.
C. Dealing with climate change is all about dealing with high emissions.
D. Dealing with the dangers of climate change has a long way to go.
( )3. What does the underlined word "threat" in Paragraph 2 mean in Chinese?
A. 威胁
B. 潜能
C. 优势
D. 条件
①slowing down of economic growth ②food problems
③extreme weather ④environmental pollution
A. ①②④
B. ②③④
C. ①②③
D. ①③④
C
( )2. What can we learn from the passage?
A. Climate change is not possible to influence people's life.
B. People can solve all the problems caused by climate change well.
C. Dealing with climate change is all about dealing with high emissions.
D. Dealing with the dangers of climate change has a long way to go.
D
( )3. What does the underlined word "threat" in Paragraph 2 mean in Chinese?
A. 威胁
B. 潜能
C. 优势
D. 条件
A
答案:
1. C 【点拨】根据“A report shows that, in this century, the influence of climate change ‘will slow down economic growth, and further cause new food problems’.”可知,气候变化会导致经济增长放缓和新的食物问题,即①②;根据“Extreme weather becomes a threat to nature, humans, and society.”可知,极端天气也是气候变化带来的问题,即③;文章未提及气候变化会导致环境污染,所以④排除。故选 C。2. D 【点拨】根据“Making the changes necessary to stop major influences will take a long time,” Field said. “The dangers go up as you wait.”可推知,应对气候变化带来的危机还有很长的路要走。故选 D。3. A 【点拨】根据“If you look around the world at the losses(损失) that have been caused by recent floods, droughts and other extreme weather, it's very clear that we're not prepared for the kinds of extreme weather events.”可知,洪水、干旱等极端天气带来了损失,人类没有做好应对这些极端天气事件的准备,所以极端天气对自然、人类和社会是一种“威胁”,故 threat 在这里的意思是“威胁”。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看