第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
四、缺词填空。(每空一词)
More and more Chinese people have English names, but not
While working in Shanghai, Lindsay
The website helps people in two
Now, about 2,000 people each day visit the website.
1. ____
2. ____
3. ____
4. ____
5. ____
6. ____
7. ____
8. ____
9. ____
10. ____
More and more Chinese people have English names, but not
everyone
is good at finding one. Why not offer
them some help? An American girl called Lindsay Jernigan is now teaching
people how to get better English names.While working in Shanghai, Lindsay
met
many Chinese people with strange English names. Some of them chose
a lucky number—Seven, a favourite fruit—Apple, or a cartoon character—Snow White. Others had names like "July" and "Rabbit".After
noticing the problem, Lindsay had an idea. She quit (辞去) her job and set up a website to help Chinese people get better
English names.The website helps people in two
ways
. After they take an online quiz, people will get five English names based on their personal information such as ages, jobs and even future plans. This costs
18 yuan. People can also meet with Lindsay to talk about their English names. But that costs more.Now, about 2,000 people each day visit the website.
Most
of them are preparing to study or work abroad. Lindsay is planning to give them more help, like helping them write resumes (简历).1. ____
2. ____
3. ____
4. ____
5. ____
6. ____
7. ____
8. ____
9. ____
10. ____
答案:
1. everyone 2. offer 3. teaching 4. met 5. chose 6. After 7. better 8. ways 9. costs 10. Most
( )1. What is the relationship between Ne Zha 2 and Ne Zha: Birth of the Demon Child?
A. The two films have nothing to do with each other.
B. Ne Zha: Birth of the Demon Child is a story after Ne Zha 2.
C. Ne Zha 2 is a story after Ne Zha: Birth of the Demon Child.
D. They are two versions (版本) of the same story.
( )2. What does Ne Zha face in the new film?
A. Only friendly forces.
B. No difficulties at all.
C. Small challenges in daily life.
D. Even greater challenges and adventures.
( )3. Who help Ne Zha on his journey of self-discovery and growth?
A. His teachers.
B. His enemies.
C. His friends and family.
D. The mythical creatures.
( )4. What does the author think of the visual effects of the film?
A. Bad.
B. So-so.
C. Disappointing.
D. Amazing.
( )5. What does the passage mainly talk about?
A. The story of Ne Zha.
B. The hard work of the animation team.
C. The success of Ne Zha: Birth of the Demon Child.
D. The animated film Ne Zha 2.
A. The two films have nothing to do with each other.
B. Ne Zha: Birth of the Demon Child is a story after Ne Zha 2.
C. Ne Zha 2 is a story after Ne Zha: Birth of the Demon Child.
D. They are two versions (版本) of the same story.
C
( )2. What does Ne Zha face in the new film?
A. Only friendly forces.
B. No difficulties at all.
C. Small challenges in daily life.
D. Even greater challenges and adventures.
D
( )3. Who help Ne Zha on his journey of self-discovery and growth?
A. His teachers.
B. His enemies.
C. His friends and family.
D. The mythical creatures.
C
( )4. What does the author think of the visual effects of the film?
A. Bad.
B. So-so.
C. Disappointing.
D. Amazing.
D
( )5. What does the passage mainly talk about?
A. The story of Ne Zha.
B. The hard work of the animation team.
C. The success of Ne Zha: Birth of the Demon Child.
D. The animated film Ne Zha 2.
D
答案:
1. C 【点拨】根据文章第一段中“It is a follow-up(续集) to the very popular film Ne Zha: Birth of the Demon Child(《哪吒之魔童降世》)”可知,Ne Zha 2 是 Ne Zha: Birth of the Demon Child 的续集。故选 C。 2. D 【点拨】根据文章第二段中“In this new movie, Ne Zha is reborn and meets even bigger challenges and adventures.”可知,哪吒在新电影中面临更大的挑战和冒险。故选 D。 3. C 【点拨】根据文章第二段中“With the help of his friends and family, Ne Zha starts a journey of self-discovery and growth”可知,哪吒在自我发现和成长的旅程中得到了朋友和家人的帮助。故选 C。 4. D 【点拨】根据文章第三段内容可知,作者认为这部电影的视觉效果非常出色。故选 D。 5. D 【点拨】文章主要介绍了动画电影《哪吒之魔童闹海》的相关信息,包括其与前作的关系、剧情、视觉效果等。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看