第37页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
1. 我希望我们学校能够为我们提供更多的体育设施。
I hope our school can
2. 我们需要更多的电脑来上网搜索。We need more computers to
3. 我认为你会发现我的建议是有助的。I think you will find
4. 他们和同伴训练来赢得比赛。They
5. 它将是改善学校的好主意。(a good idea)
I hope our school can
provide more sports facilities
for us.2. 我们需要更多的电脑来上网搜索。We need more computers to
search online
.3. 我认为你会发现我的建议是有助的。I think you will find
my suggestions helpful
.4. 他们和同伴训练来赢得比赛。They
practise with their partners
to win the matches.5. 它将是改善学校的好主意。(a good idea)
It will be a good idea to improve the school.
答案:
1. provide more sports facilities 2. search online 3. my suggestions helpful 4. practise with their partners 5. It will be a good idea to improve the school.
五、完形填空。
Once a farmer had a fight with his neighbour. During the fight, the farmer got so angry that he said many bad and 1 words to his neighbour.
After some time, the farmer realized his mistake and wanted 2 his words back but he didn't know 3 to do. Just then, he got to know that a wise man was 4 his village. So, he decided to go to the wise man and ask for 5.
He went to the wise man and told him 6. He asked the wise man to tell him a 7 to take his words back. The wise man said to the farmer, "First, go and collect a lot of feathers. Put them into a(n) 8 basket and then place it in the middle of the village and go home."
The farmer did as he was told. The next day, he went to see the wise man again.
The wise man said, "Now go and bring those feathers to me." The farmer went to get those feathers, but when he got there, all the feathers had flown away because of 9.
The farmer returned to the wise man with his hands 10 and told him, "I couldn't bring back those feathers because there were none left in the 11. They were all blown away by wind."
The wise man told him, "The same thing 12 to the words spoken by you. You can 13 say them but cannot take them back even if you want to. Before 14 something bad to someone in anger, you should always remember that your words cannot be taken back. Therefore, it is better 15 silent in the situation."
Words can hurt others too. So always think before you speak.
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
( )11.
( )12.
( )13.
( )14.
( )15.
Once a farmer had a fight with his neighbour. During the fight, the farmer got so angry that he said many bad and 1 words to his neighbour.
After some time, the farmer realized his mistake and wanted 2 his words back but he didn't know 3 to do. Just then, he got to know that a wise man was 4 his village. So, he decided to go to the wise man and ask for 5.
He went to the wise man and told him 6. He asked the wise man to tell him a 7 to take his words back. The wise man said to the farmer, "First, go and collect a lot of feathers. Put them into a(n) 8 basket and then place it in the middle of the village and go home."
The farmer did as he was told. The next day, he went to see the wise man again.
The wise man said, "Now go and bring those feathers to me." The farmer went to get those feathers, but when he got there, all the feathers had flown away because of 9.
The farmer returned to the wise man with his hands 10 and told him, "I couldn't bring back those feathers because there were none left in the 11. They were all blown away by wind."
The wise man told him, "The same thing 12 to the words spoken by you. You can 13 say them but cannot take them back even if you want to. Before 14 something bad to someone in anger, you should always remember that your words cannot be taken back. Therefore, it is better 15 silent in the situation."
Words can hurt others too. So always think before you speak.
( )1.
D
( )2.
B
( )3.
A
( )4.
C
( )5.
A
( )6.
B
( )7.
D
( )8.
C
( )9.
B
( )10.
D
( )11.
A
( )12.
C
( )13.
B
( )14.
D
( )15.
C
答案:
1. D 【点拨】serious 严重的; special 特殊的; important 重要的; impolite 无礼的。根据“the farmer got so angry”可知,农夫在很生气的情况下说了许多难听和无礼的话。故选 D。2. B 【点拨】根据下文“but cannot take them back even if you want to”可知,此处指想收回他说的话。take back 收回; want to do sth. 想做某事。故选 B。3. A 【点拨】分析句子结构可知,空处作 do 的宾语,所以用 what。故选 A。4. C 【点拨】search 搜索; check 检查; visit 参观; change 改变。根据下文“So, he decided to go to the wise man”并结合选项可知,此处指一个智者正在参观他的村庄。故选 C。5. A 【点拨】help 帮助; excuse 借口; exercise 锻炼; example 例子。根据下文并结合选项可知,此处指找智者寻求帮助。故选 A。6. B 【点拨】something 某事; everything 一切; nothing 没有什么; anything 任何事物。根据空后内容可知,农夫想要寻求智者的帮助,所以应该是把一切都告诉了他。故选 B。7. D 【点拨】根据语境可知,此处用 way 表示“方式,方法”。故选 D。8. C 【点拨】closed 关闭的; locked 僵持不下的; open 敞口的; old 老的。根据下文可知,篮子里面的羽毛被风吹走了,所以这个篮子应该是敞口的。故选 C。9. B 【点拨】rain 雨; wind 风; snow 雪; basket 篮子。根据下文“They were all blown away by wind.”可知,所有的羽毛都被风吹走了。故选 B。10. D 【点拨】full 满的; dirty 脏的; tired 累的; empty 空的。根据语境可知,篮子里没有羽毛,所以此处指两手空空。故选 D。11. A 【点拨】basket 篮子; village 村庄; room 房间; pocket 口袋。根据上文可知,羽毛是装在篮子里的。故选 A。12. C 【点拨】agree 同意; help 帮忙; happen 发生; decide 决定。根据语境并结合选项可知,此处指同样的事情也会发生在你说的话上。故选 C。13. B 【点拨】carefully 认真地; easily 容易地; slowly 缓慢地; correctly 正确地。根据空后的 but 可知,此处句意发生了转折,指你可以很容易地说出来,但却无法收回。故选 B。14. D 【点拨】根据空前的介词 Before 可知,此处用动名词作宾语。故选 D。15. C 【点拨】分析句子结构可知,此处用不定式作真正的主语。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看