第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
四、缺词填空。(每空一词)
It's great to have many friends. Friends are very i 1 in everyone's life.
My best friend is Lisa. When I first m 2 her, I was five. She is a c 3 girl. She always cares about me. Now she is in the s 4 class as me. We are c 5 at school.
Lisa and I enjoy doing a lot of things together and t 6 about different things. She is s 7 and always helps me with my Maths and I sometimes help her with her English and History. I once had to do a report on science, but I r 8 didn't know what the teacher said. The next day, the teacher said my report was wrong and all my classmates laughed at me. But Lisa was the o 9 one who didn't laugh at me.
I am shy and sometimes I feel that people don't understand me. Lisa is f 10. I am happy she can be my friend.
1.
6.
It's great to have many friends. Friends are very i 1 in everyone's life.
My best friend is Lisa. When I first m 2 her, I was five. She is a c 3 girl. She always cares about me. Now she is in the s 4 class as me. We are c 5 at school.
Lisa and I enjoy doing a lot of things together and t 6 about different things. She is s 7 and always helps me with my Maths and I sometimes help her with her English and History. I once had to do a report on science, but I r 8 didn't know what the teacher said. The next day, the teacher said my report was wrong and all my classmates laughed at me. But Lisa was the o 9 one who didn't laugh at me.
I am shy and sometimes I feel that people don't understand me. Lisa is f 10. I am happy she can be my friend.
1.
important
2. met
3. caring
4. same
5. cheerful
6.
talking
7. smart
8. really
9. only
10. friendly
答案:
1. important 2. met 3. caring 4. same 5. cheerful 6. talking 7. smart 8. really 9. only 10. friendly
( )1. What does the underlined word “gentle” in Paragraph 2 mean in Chinese?
A. 外向的
B. 文静的
C. 暴躁的
D. 胆小的
( )2. In the writer's eyes, Ann ______.
A. is a good-looking girl
B. can be a good doctor
C. is a good friend
D. shares nothing with him
( )3. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Mark is shorter than Mr Black.
B. Sue and Ann are in the same school.
C. Sue wants to be a teacher when she grows up.
D. The writer talks with Ann online.
( )4. What is the best title for this passage?
A. My Best Friends.
B. A Talk with My Classmates.
C. A Letter to My Friends.
D. How to Make New Friends.
A. 外向的
B. 文静的
C. 暴躁的
D. 胆小的
B
( )2. In the writer's eyes, Ann ______.
A. is a good-looking girl
B. can be a good doctor
C. is a good friend
D. shares nothing with him
C
( )3. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Mark is shorter than Mr Black.
B. Sue and Ann are in the same school.
C. Sue wants to be a teacher when she grows up.
D. The writer talks with Ann online.
D
( )4. What is the best title for this passage?
A. My Best Friends.
B. A Talk with My Classmates.
C. A Letter to My Friends.
D. How to Make New Friends.
A
答案:
1. B 【点拨】根据“Sue, on the other hand, is very gentle and kind. She is not as loud or funny as Mark, but she is helpful and generous.”可知,画线单词意为“文静的”。故选B。2. C 【点拨】根据第三段内容可知选C。3. D 【点拨】根据“She is my online friend.”以及“We talk on the Internet as much as we can”可知,作者和安在网上聊天。故选D。4. A 【点拨】通读全文,尤其根据“Mark, Sue and Ann are my three best friends.”可知,本文介绍了作者的三个最好的朋友。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看