2025年学霸提优大试卷七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学霸提优大试卷七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学霸提优大试卷七年级英语上册译林版》

第43页
三、阅读理解(每小题2分,满分30分)
答案: 【解析】:
由于题目指出是“阅读理解”题型,且来源为“英语七年级译林版上册章节:Unit 5 单元提优卷”,可以确定这是英语科目的阅读理解题型,针对七年级学生。阅读理解题型通常要求学生阅读一篇短文或对话,然后回答相关问题,以检验学生的阅读理解能力和语言运用能力。由于题目未给出具体的阅读材料和问题,无法提供具体的解题步骤,但一般解题步骤包括:阅读材料、理解问题、寻找答案、作答。
【答案】:
由于题目未给出具体的阅读材料和问题,因此无法给出具体答案。在实际考试中,学生应先仔细阅读材料,然后理解每个问题的具体要求,根据问题在材料中寻找相关信息,最后准确作答。
A
Coffee is one of the most popular drinks in the world, after water and tea. Like tea in many cultures, coffee has become an important part of daily life and ways of life in many countries.
The story begins in Africa, where people first found coffee plants. Many plants grew in that area, but coffee plants were easy to find because of their bright red fruits. These peculiar fruits were not like other plants—they had a thick skin, grew in groups, and only appeared(出现) in some seasons. A farmer noticed his goats became more lively after eating these fruits, which we now call coffee cherries. They need warm places with good weather to grow well. Different kinds of coffee plants now grow in many places around the world.
Making good coffee needs careful work from start to finish. First, workers must pick the coffee fruits at just the right time. Then, as the next important step, they take out the seeds, also called coffee beans, from the fruit and wash them carefully before drying(使干燥) them in the sun. Finally, the beans are made very hot and broken into very small pieces before they can be used to make our daily cup of coffee. ▲ .
Today, coffee brings people together in many ways across cultures. In Italy, friends meet at coffee shops to share stories over espresso(意式浓缩). In Brazil, families spend afternoons in the yard with coffee and traditional bread. Just as Chinese people have their teahouses, many cities now have coffee shops everywhere. As one coffee shop owner explains, "Coffee isn't just a morning drink—it's a way of bringing people together."
(
A
)26. The word "peculiar" in Paragraph 2 most likely means "______".
A. strange and special
B. small and round
C. bright and colourful
D. sweet and tasty
(
C
)27. How did people first find out about coffee plants?
A. Farmers grew them in fields.
B. People liked their red fruits.
C. Goats ate them and became energetic.
D. Birds brought the seeds around.
(
C
)28. 新考法 补全文章题 Which sentence could be at "▲ "?
A. Different places make different tastes
B. This makes coffee cost a lot
C. Each step makes the taste better
D. Most people buy ready-made coffee
(
D
)29. According to the passage, we can know that coffee ______.
A. is more healthy than other drinks
B. tastes better when shared with other people
C. is mostly enjoyed in coffee shops nowadays
D. has become more than just a drink in many cultures
(
B
)30. What is this text mainly about?
A. The ways of making coffee.
B. Coffee's history and place in life.
C. Different ways to drink coffee.
D. Why coffee is better than tea.
答案: 26. A 27. C 28. C 29. D 30. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭