第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
<题目>A

(
A. A pianist.
B. A teacher.
C. A scriptwriter.
D. An arranger.
(
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
(

A. The drama club.
B. The music club.
C. The art club.
D. The sports club.
(
A. You can't draw or take photos in real life.
B. You have to play a role in each school club.
C. You can scan the QR code or make a call to sign up.
D. You should make plans for your study and club time.
(
A. Lively Classes.
B. Fun Clubs.
C. Much-loved Teachers.
D. Big Dreams.
(
C
)26. Which of the following is a role in the drama club?A. A pianist.
B. A teacher.
C. A scriptwriter.
D. An arranger.
(
C
)27. How many kinds of instruments are mentioned in the passage?A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
(
B
)28. This is a timetable of Jack, which club can Jack join on Friday?A. The drama club.
B. The music club.
C. The art club.
D. The sports club.
(
D
)29. What's the writer's opinion about joining the clubs?A. You can't draw or take photos in real life.
B. You have to play a role in each school club.
C. You can scan the QR code or make a call to sign up.
D. You should make plans for your study and club time.
(
B
)30. In which part of a school newspaper can we probably read this passage?A. Lively Classes.
B. Fun Clubs.
C. Much-loved Teachers.
D. Big Dreams.
答案:
26. C 细节理解题。根据Drama Club的描述,角色包含演员“Actor”,服装制作者“Costume maker”,剧本创作者“Scriptwriter”等。故选C。
27. C 细节理解题。根据“Music Club”一栏内容可知,文中提到的乐器包括吉他“guitar”,钢琴“piano”,小提琴“violin”和鼓“drums”,共四种。故选C。
28. B 推理判断题。根据图片可知,周二有戏剧俱乐部,周三有艺术俱乐部,周五有音乐俱乐部和体育俱乐部,Jack 在周一到周四晚上7点到9点半需要做作业,周五晚上7点到9点半要出门玩,所以无法参加戏剧、艺术和体育俱乐部,但是他在周五下午4点半到6点半之间有空,所以可以参加音乐俱乐部。故选B。
29. D 细节理解题。根据“You can sign up for more than one club. Pay attention to your available time.”可知,你可以报名多个俱乐部,但要注意你的可用时间。这表明作者建议学生合理规划学习时间和俱乐部活动时间。故选D。
30. B 推理判断题。根据全文内容可知,文章介绍了学校的各种俱乐部,因此可以推断与“Fun Clubs”相关。故选B。
27. C 细节理解题。根据“Music Club”一栏内容可知,文中提到的乐器包括吉他“guitar”,钢琴“piano”,小提琴“violin”和鼓“drums”,共四种。故选C。
28. B 推理判断题。根据图片可知,周二有戏剧俱乐部,周三有艺术俱乐部,周五有音乐俱乐部和体育俱乐部,Jack 在周一到周四晚上7点到9点半需要做作业,周五晚上7点到9点半要出门玩,所以无法参加戏剧、艺术和体育俱乐部,但是他在周五下午4点半到6点半之间有空,所以可以参加音乐俱乐部。故选B。
29. D 细节理解题。根据“You can sign up for more than one club. Pay attention to your available time.”可知,你可以报名多个俱乐部,但要注意你的可用时间。这表明作者建议学生合理规划学习时间和俱乐部活动时间。故选D。
30. B 推理判断题。根据全文内容可知,文章介绍了学校的各种俱乐部,因此可以推断与“Fun Clubs”相关。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看