2025年学霸提优大试卷七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学霸提优大试卷七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学霸提优大试卷七年级英语上册译林版》

第144页
(三)
Please design an outfit for the coming Spring Festival. Your writing should cover the following three parts:
1. What do you want to design? (At least three pieces)
2. What are the features,colours and materials of your design?
3. Why do you design like this?
注意:
1. 文中不得出现真实姓名和学校名称;
2. 要点齐全,适当发挥,语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;
3. 词数80左右,文章的开头已经给出,不计入总词数。
The Spring Festival is coming soon. I want to design a traditional and festive outfit.
I will design a red cheongsam. Red represents good luck in Chinese culture. It is made of silk,which is smooth and comfortable. I will also add some golden embroidery on it,making it more luxurious. Then,I will design a pair of black velvet shoes. The black can match the red well. And I will design a beaded handbag. The beads are shiny and can add a touch of elegance.
I design like this because the Spring Festival is a very important traditional festival in China. Red is the main colour for this festival,and these designs can show the traditional beauty and festive atmosphere.
答案: One possible version:
The Spring Festival is coming soon. I want to design a traditional and festive outfit.
I will design a red cheongsam. Red represents good luck in Chinese culture. It is made of silk,which is smooth and comfortable. I will also add some golden embroidery on it,making it more luxurious. Then,I will design a pair of black velvet shoes. The black can match the red well. And I will design a beaded handbag. The beads are shiny and can add a touch of elegance.
I design like this because the Spring Festival is a very important traditional festival in China. Red is the main colour for this festival,and these designs can show the traditional beauty and festive atmosphere.
(四)
假如你是张华,近期,你校举办“身边的榜样(The Role Model Around Us)”评选活动,你想推荐陈丹同学。根据提示,请你给负责人李老师写一封英语推荐信,内容需包含表格中所有要点。
|基本情况|13岁,高个子,……|
|推荐理由|关爱长辈:(至少自拟一例)乐于助人:(至少自拟一例)|
注意:
1. 词数80左右,已给出部分不计入总词数;
2. 可适当发挥,使短文连贯、通顺;
3. 文中不得出现真实的人名、校名和地名等信息。
Dear Mr Li,
I want to recommend Chen Dan for "The Role Model Around Us".______
I think Chen Dan is a great role model. I hope he can get the award.
Yours,
Zhang Hua
Chen Dan is 13 years old. He looks very tall. He has many hobbies. Among all of them,reading is his favourite. Chen Dan has many good qualities. First,he cares about the elders. For example,he often does housework for his parents. He also shows great respect and love for his grandparents. Second,he is a helpful boy. He saves a lot of money to help people in need. Also,he is always ready to help his classmates with their problems after school. Everybody around likes him very much.
答案: One possible version:
Dear Mr Li,
I want to recommend Chen Dan for "The Role Model Around Us".
Chen Dan is 13 years old. He looks very tall. He has many hobbies. Among all of them,reading is his favourite. Chen Dan has many good qualities. First,he cares about the elders. For example,he often does housework for his parents. He also shows great respect and love for his grandparents. Second,he is a helpful boy. He saves a lot of money to help people in need. Also,he is always ready to help his classmates with their problems after school. Everybody around likes him very much.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭