2025年全品学练考九年级英语人教版内蒙古专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考九年级英语人教版内蒙古专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考九年级英语人教版内蒙古专版》

[典型例题]
亲爱的同学们,初中生活即将结束!在这三年中,你一定经历过一些令你印象深刻的日子(幸运、开心、感动、有趣……)。请以“A(n) ______ Day”为题,用英语写一篇短文,叙述一下那天发生了什么,并谈谈你的感受。
要求:
1. 请先将题目补全后再作答;
2. 语言流畅,书写规范,卷面整洁;
3. 词数:不少于80词。
A(n) ______ Day______
答案: A(n) Unforgettable DayDuring my middle school life, I have experienced many memorable days, but one stands out as particularly unforgettable. That was the day of the school sports meet.I participated in the 800-meter race. When I stood at the starting line, my heart was pounding with excitement and nervousness. As the starting gun fired, all the runners dashed off. I tried my best to keep up with the others. However, during the race, I felt so tired that I almost gave up. Just at that moment, I heard my classmates shouting "Come on! You can do it!" Their cheers gave me strength. I mustered all my strength and kept running. Finally, I crossed the finish line. Although I didn't get a high place, I was still very proud of myself.This day is unforgettable because it taught me the importance of perseverance. No matter how difficult things are, as long as I don't give up, I can overcome them. Also, I felt the warmth of friendship from my classmates. Their encouragement meant a lot to me. I will always remember this special day.
常用短语
1. 在……以前 ______
2. 匆忙赶往 ______
3. 在去……的路上 ______
4. 在某方面帮助某人 ______
5. 在某人内心深处 ______
答案: 1. by the time 2. rush to 3. on the way to 4. help sb. with sth. 5. in one's heart
小试身手
假如你是李华,你收到了美国笔友 Peter 的邮件,请你阅读后回复他。


要求:1. 80 词左右;2. 文中不得出现真实的人名和学校名称。
Dear Peter,______
Yours,
Li Hua
答案: Dear Peter,I am very glad to receive your e-mail. I am happy to share one thing that made me happy last term.Last summer vacation,on my way home,I met two American friends who lost their way. They looked worried while they were looking for the hotel where they stayed. As I knew that hotel,I decided to help them and took them there. On the way,we talked a lot. I told them about the great changes in my hometown,such as the more convenient transportation and the fresher air.Although it was late when I got home that day,I was very happy. From the experience,for one thing,I have learned that helping others is helping myself. For another,I realized the importance of learning English well.Yours,Li Hua

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭