2025年通城学典暑期升级训练八年级英语译林版延边大学出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练八年级英语译林版延边大学出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典暑期升级训练八年级英语译林版延边大学出版社》

三、阅读理解
Want to see the world? Each year, we take you to the most fantastic places around the world. Maybe you'll want to visit these places in person. Just enjoy the ride!
Higher learning
You'll find much to learn in Gujarat Science City, India. Visitors can learn about local plants and all kinds of fishes in the nature (自然) park.
In the clouds
Are you brave enough to go across Sky Bridge 721, the world's longest suspension bridge in Eastern Europe? The bridge is nearly half a mile long and hangs more than 300 feet in the air.
Bike it!
Bogotá is the capital of Colombia. It's the best place for a bike ride. The city has taken action to do with pollution. It has hundreds of miles of bike paths.
Saving rhinos
White rhinos walk slowly near Hwange National Park, Zimbabwe, Africa. In May, two of the animals were taken to an area bordering (和……毗邻) the park, where people from the local community would care for them. White rhinos are in trouble because of poaching(偷猎).
1. Where could you learn about science?
A. In Gujarat Science City.
B. On Sky Bridge 721.
C. In the capital of Colombia.
D. In Hwange National Park in Africa.
2. If you want to try something dangerous but exciting, which of the following places is best for you?
A. Gujarat Science City.
B. Sky Bridge 721.
C. Bogotá.
D. Hwange National Park.
3. What can we infer according to the passage?
A. Gujarat Science City looks completely like a man-made park.
B. Sky Bridge 721 is the world's widest and strongest bridge.
C. Bogotá is no longer facing the problem of pollution.
D. There may be more and more white rhinos in the future.
4. What is the best title for the passage?
A. The world's greatest places
B. Amazing trips abroad
C. Nature's beautiful views
D. A wonderful summer plan
答案: 1. A 细节理解题。根据文章 Higher learning 部分中“Visitors can learn about local plants and all kinds of fishes in the nature park.”可知答案。
2. B 推理判断题。根据文章 In the clouds 部分的开头“Are you brave enough to go across Sky Bridge 721, the world's longest suspension bridge in Eastern Europe?”可知答案。
3. D 推理判断题。根据文章 Saving rhinos 部分的第二句“In May, two of the animals were taken to an area bordering the park, where people from the local community would care for them.”可知答案。
4. A 标题归纳题。根据文章开头第二句“Each year, we take you to the most fantastic places around the world.”可知,文章是有关世界上最佳旅游胜地的介绍。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭