2025年亮点给力提优课时作业本五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力提优课时作业本五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力提优课时作业本五年级英语上册译林版》

五、(镇江润州区期末)根据上下文及图片提示,完成对话。
A: I have an e-friend. His name is Andy.
B: Oh, that's cool. Where's he from?
A: He's from the ____.
B: How old is he?
A: He's ____ (填英文数字) years old.
B: What ____ does he like?
A: He likes ____ and PE. And he has many ____, such as singing and playing ____.
B: ____ do his parents do?
A: His father is a policeman and his mother is a ____.
B: What do they do at weekends?
A: They watch ____. Andy often ____ emails to me.
答案: UK, eleven, subjects, Maths, hobbies, football, What, nurse, films, sends
六、阅读短文,判断正(T)误(F)。
My name is Alice. Miss White is my English teacher. But I can't meet her in my school. She teaches me English online(在线上). She is from the UK. She is nice and funny. Sometimes she is strict. We have lessons on Tuesday and Friday evenings. The lessons start at seven o'clock and finish at eight o'clock. We learn English and read English books together. We also talk about our weekends. Miss White often reads magazines and plays the pipa at weekends. I see there is a pretty pipa beside her bed. She tells me that she wants to learn Chinese. Maybe I can be her Chinese teacher. I invite her to visit China. We can eat Chinese food, enjoy Chinese films and climb the Great Wall together. I wish she could not only be my teacher but also be my friend.
( )1. Miss White teaches English in Alice's school.
( )2. Alice and Miss White don't have lessons on Thursday evenings.
( )3. The pipa is beside Alice's bed.
( )4. Miss White can speak Chinese well.
( )5. Alice wants to make friends with Miss White.
答案: 1. F 2. T 3. F 解析:根据“I see there is a pretty pipa beside her bed.”可知,Alice 看见有一个漂亮的琵琶在 Miss White 的床边,而不是在 Alice 自己的床边。故填 F。4. F 5. T

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭