第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
四、根据图片及首字母提示,完成短文。
There are t______ trees behind my house, one big tree and two small ones. In the big tree, there is a b______. It can sing w______. What's that u______ the big tree? It's a dog. "I am h______ and I w______ some food," says the dog. "Miss Bird, come here. It's t______ for tea," says the dog. "Not today, thank you," says the bird. "You can't catch m______ today. Goodbye, Mr Dog!"

There are t______ trees behind my house, one big tree and two small ones. In the big tree, there is a b______. It can sing w______. What's that u______ the big tree? It's a dog. "I am h______ and I w______ some food," says the dog. "Miss Bird, come here. It's t______ for tea," says the dog. "Not today, thank you," says the bird. "You can't catch m______ today. Goodbye, Mr Dog!"
答案:
three,bird,well,under,hungry,want,time,me
五、(2025·苏州姑苏区期末)阅读短文,选择正确的答案。
A hungry fox is looking for food. He sees five ducks under a tree. He is happy and he says, "I can eat them for breakfast." He comes up to the ducks and says, "I want to play with you. Would you like to play with me?" The ducks are very jolly.
Then they play the game hide-and-seek(捉迷藏). The fox closes his eyes. The ducks start to hide. One hides behind a big tree, one hides in a hole, and some hide in a box.
Then the fox opens his eyes and starts to look for the ducks. He finds a fat duck behind the big tree. He jumps and catches the duck and eats him. He goes on looking for other ducks, but the duck in the hole sees that. She tells that to the other ducks. They run home quickly. The fox doesn't know that and goes on looking for the rest of the ducks.
( )1. When does the fox look for food?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
( )2. Where does the fat duck hide?
A. In a box.
B. In the hole.
C. Behind the tree.
( )3. The underlined word "jolly" means "______" in Chinese.
A. 担心的
B. 快乐的
C. 舒适的
( )4. Why do the other four ducks run home safely(安全地)?
A. Because the other four ducks hide themselves well.
B. Because the fox isn't hungry after he eats the fat duck.
C. Because the duck in the hole tells the truth(真相) to the other ducks.
( )5. Which one is NOT right according to the story?
A. The fox doesn't know that the other four ducks run home.
B. There are four ducks running home at last(最后).
C. The fox really wants to play with the ducks at first.
A hungry fox is looking for food. He sees five ducks under a tree. He is happy and he says, "I can eat them for breakfast." He comes up to the ducks and says, "I want to play with you. Would you like to play with me?" The ducks are very jolly.
Then they play the game hide-and-seek(捉迷藏). The fox closes his eyes. The ducks start to hide. One hides behind a big tree, one hides in a hole, and some hide in a box.
Then the fox opens his eyes and starts to look for the ducks. He finds a fat duck behind the big tree. He jumps and catches the duck and eats him. He goes on looking for other ducks, but the duck in the hole sees that. She tells that to the other ducks. They run home quickly. The fox doesn't know that and goes on looking for the rest of the ducks.
( )1. When does the fox look for food?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
( )2. Where does the fat duck hide?
A. In a box.
B. In the hole.
C. Behind the tree.
( )3. The underlined word "jolly" means "______" in Chinese.
A. 担心的
B. 快乐的
C. 舒适的
( )4. Why do the other four ducks run home safely(安全地)?
A. Because the other four ducks hide themselves well.
B. Because the fox isn't hungry after he eats the fat duck.
C. Because the duck in the hole tells the truth(真相) to the other ducks.
( )5. Which one is NOT right according to the story?
A. The fox doesn't know that the other four ducks run home.
B. There are four ducks running home at last(最后).
C. The fox really wants to play with the ducks at first.
答案:
1. A 2. C 3. B 解析 根据后文中小鸭子们很快就跟狐狸玩起了游戏可推知,当狐狸邀请他们一起玩游戏的时候,他们是很开心的,由此可推知jolly的意思是“开心的”。故选B。4. C 解析 根据“... but the duck in the hole sees that... The fox doesn't know that and goes on looking for the rest of the ducks.”可知,藏在洞里的小鸭子发现了狐狸要吃他们的真相并告诉了别的伙伴,所以最后他们都逃过一劫。故选C。5. C
查看更多完整答案,请扫码查看