第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五、(新素养 动物保护)土耳其成立了一家农场,用以对退休的农场动物进行晚年关怀。阅读短文,完成下列任务。
For some farm animals, getting old is a very sad thing. They can't work the way they used to(过去). Their owners might get rid of(扔掉) them. 1. ____ They may get sick or injured(受伤的). Thanks to the Retired Animals Farm(退休动物农场) in Türkiye, these poor old animals can have a warm home. 2. ____ They include horses, donkeys, some sheep and chickens from all over Türkiye. People on the farm don't just look after the animals. 3. ____ Look! In the picture, a worker kisses a donkey. You can see how happy the donkey is!
(一)(新趋势 句子回填)从方框中选择合适的句子,将其序号填在短文中相应的横线上。
A. They also comfort(抚慰) them. B. They have no home to live in.
C. Now, many old animals live on the farm.
(二)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. For all farm animals, getting old is a very sad thing.
( )2. Many animals from all over the world live on the farm now.
( )3. The Retired Animals Farm gives these poor old animals a warm home.
(三)根据短文内容,回答下列问题。
1. What will happen(发生) to the old farm animals if the owners get rid of them?______
2. What do the workers on the farm do for the animals? ______
For some farm animals, getting old is a very sad thing. They can't work the way they used to(过去). Their owners might get rid of(扔掉) them. 1. ____ They may get sick or injured(受伤的). Thanks to the Retired Animals Farm(退休动物农场) in Türkiye, these poor old animals can have a warm home. 2. ____ They include horses, donkeys, some sheep and chickens from all over Türkiye. People on the farm don't just look after the animals. 3. ____ Look! In the picture, a worker kisses a donkey. You can see how happy the donkey is!
(一)(新趋势 句子回填)从方框中选择合适的句子,将其序号填在短文中相应的横线上。
A. They also comfort(抚慰) them. B. They have no home to live in.
C. Now, many old animals live on the farm.
(二)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. For all farm animals, getting old is a very sad thing.
( )2. Many animals from all over the world live on the farm now.
( )3. The Retired Animals Farm gives these poor old animals a warm home.
(三)根据短文内容,回答下列问题。
1. What will happen(发生) to the old farm animals if the owners get rid of them?______
2. What do the workers on the farm do for the animals? ______
答案:
(一) 1. B 2. C 3. A (二) 1. F 2. F 3. T 解析 根据“Thanks to the Retired Animals Farm in Türkiye, these poor old animals can have a warm home.”和“Look! In the picture, a worker kisses a donkey. You can see how happy the donkey is!”可知,退休的老动物们在这个农场上生活得很开心,所以这个农场是它们温暖的家园。故填 T。 (三) 1. The animals may get sick or injured. 2. They look after the animals and comfort them.
查看更多完整答案,请扫码查看