听第9段材料,回答第12至第14题。
12.When did Mike come to Hunan?
A.In2021. B.In2022. C.In2023.
13.Which traditional Chinese festival does Mike like best?
A.The Double Ninth Festival. B.The Dragon Boat Festival.
C.The Spring Festival.
14.Why did Mike go to Yue yang last year?
A.To meet a friend. B.To take part in a race. C.To watch a race.
12.When did Mike come to Hunan?
A.In2021. B.In2022. C.In2023.
13.Which traditional Chinese festival does Mike like best?
A.The Double Ninth Festival. B.The Dragon Boat Festival.
C.The Spring Festival.
14.Why did Mike go to Yue yang last year?
A.To meet a friend. B.To take part in a race. C.To watch a race.
答案:
12.A 13.B 14.C
听第10段材料,回答第15至第17题。
15.What's the relationship between the two speakers?
A.Husband and wife. B.Teacher and student.
C.Saleswoman and customer.
16.What size does the man wear?
A.SizeS. B.Size M. C.Size L.
17.How much will the man pay for the trousers at last?
A.35. B.45. C.46.
15.What's the relationship between the two speakers?
A.Husband and wife. B.Teacher and student.
C.Saleswoman and customer.
16.What size does the man wear?
A.SizeS. B.Size M. C.Size L.
17.How much will the man pay for the trousers at last?
A.35. B.45. C.46.
答案:
15.C 16.C 17.B
听第11段材料,回答第18至第20题。
18.What did Mr Smith tell the students on the bus?
A.The rules of the museum. B.The history of the museum.
C.The activities of the museum.
19.Who guided them to visit the shows?
A.An astronaut. B.Mr Smith. C.A museum worker.
20.Where was the special activity?
A.In Hall One. B.In Hall Three. C.In Hall Five.
18.What did Mr Smith tell the students on the bus?
A.The rules of the museum. B.The history of the museum.
C.The activities of the museum.
19.Who guided them to visit the shows?
A.An astronaut. B.Mr Smith. C.A museum worker.
20.Where was the special activity?
A.In Hall One. B.In Hall Three. C.In Hall Five.
答案:
18.A 19.C 20.A
A
Our eating habits are very important for good health and a strong body.There are times when
most of us would have sweets and ice−cream rather than eat meat and rice.Sweets and ice−cream are
not bad for the stomach if we eat at the end of a meal.If we drink beer at meals,it may take away
our appetite(食欲).It is important for us to eat t our meals at the same time each day.When wee feel
hungry,it is a sign that our body needs food.When we feel angry or excited,we may not want to eat.
A long time ago,in England,some judges(法官)often decided whether a man was telling the
truth by giving him some dry bread.If the man could not swallow(吞咽)the bread,it was a sign that
he was not telling the truth.
Although this seems very strange and rather foolish,it is really a good way of finding out the
truth.A man who is worried has difficulty in swallowing anything dry.Because of his wor ri ment,he
loses his appetite and doesn't want to eat.
21.Why do we have to form good eating habits?
A.Because we want to eat more. B.Because we enjoy our meals.
C.Because we want to save time. D.Because we want to keep fit.
22.When do you think it is good to eat sweets and ice−cream according to the passage?
A.When we are not happy. B.When we have a good appetite.
C.After a meal. D.Before a meal.
23.When does the writer think it would be better to have our meals?
A.When our work is over. B.At the fixed time every day.
C.When we feel happy. D.When every family member is at home.
24.What could a man do if he told a lie according to some judges in old England?
A.He could eat a lot of food.
B.He could hardly need any food.
C.He could swallow some dry br read easily.
D.He could not swallow any dry bread.
Our eating habits are very important for good health and a strong body.There are times when
most of us would have sweets and ice−cream rather than eat meat and rice.Sweets and ice−cream are
not bad for the stomach if we eat at the end of a meal.If we drink beer at meals,it may take away
our appetite(食欲).It is important for us to eat t our meals at the same time each day.When wee feel
hungry,it is a sign that our body needs food.When we feel angry or excited,we may not want to eat.
A long time ago,in England,some judges(法官)often decided whether a man was telling the
truth by giving him some dry bread.If the man could not swallow(吞咽)the bread,it was a sign that
he was not telling the truth.
Although this seems very strange and rather foolish,it is really a good way of finding out the
truth.A man who is worried has difficulty in swallowing anything dry.Because of his wor ri ment,he
loses his appetite and doesn't want to eat.
21.Why do we have to form good eating habits?
A.Because we want to eat more. B.Because we enjoy our meals.
C.Because we want to save time. D.Because we want to keep fit.
22.When do you think it is good to eat sweets and ice−cream according to the passage?
A.When we are not happy. B.When we have a good appetite.
C.After a meal. D.Before a meal.
23.When does the writer think it would be better to have our meals?
A.When our work is over. B.At the fixed time every day.
C.When we feel happy. D.When every family member is at home.
24.What could a man do if he told a lie according to some judges in old England?
A.He could eat a lot of food.
B.He could hardly need any food.
C.He could swallow some dry br read easily.
D.He could not swallow any dry bread.
答案:
21.D 细节理解题。根据第一段中的“Our eating habits are very important for good health and a strong body.”可知,如果我们想保持健康,就必须养成良好的饮食习惯。
22.C 细节理解题。根据第一段中的“Sweets and ice-cream are not bad for the stomach if we eat at the end of a meal.”可知,饭后吃甜食和冰激凌是好的。
23.B 细节理解题。根据第一段中的“It is important for us to eat our meals at the same time each day.”可知,作者认为我们最好每天在固定的时间吃饭。
24.D 细节理解题。根据第二段的“If the man could not swallow the bread, it was a sign that he was not telling the truth.”可知,一个人若说谎了,他很难吞咽干面包。
22.C 细节理解题。根据第一段中的“Sweets and ice-cream are not bad for the stomach if we eat at the end of a meal.”可知,饭后吃甜食和冰激凌是好的。
23.B 细节理解题。根据第一段中的“It is important for us to eat our meals at the same time each day.”可知,作者认为我们最好每天在固定的时间吃饭。
24.D 细节理解题。根据第二段的“If the man could not swallow the bread, it was a sign that he was not telling the truth.”可知,一个人若说谎了,他很难吞咽干面包。
查看更多完整答案,请扫码查看