2025年一本预备新高一英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本预备新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一本预备新高一英语》

听第8段材料,回答第12至第14题。
12.Why was Nancy away from school yesterday?
A.Because she was busy.
B.Because she was ill.
C.Because she was at home.
13.What is Nancy going to do?
A.Go home.
B.Go to clinic.
C.Go to her friend's home.
14.Why will they stop on the way?
A.To buy some medicine.
B.To see a doctor.
C.To buy some food.
答案: 12.B 13.C 14.A
听第9段材料,回答第15至第17题。
15.Why does the man talk to the woman?
A.He wants to get some suggestions from her.
B.He wants to give her some advice.
C.He wants to invite her to spend a holiday with him.
16.Which is mentioned in the talk?
A.Mike had intended to travel with Celia this holiday.
B.Mike had wanted to go sightseeing with Miguel this holiday.
C.Celia had planned to go on a trip with Miguel this year.
17.Why does Mike feel it hard to make the decision to accept the invitation?
A.He does not have enough money for the holiday.
B.He does not want to hurt Celia's feelings.
C.He does not like Miguel very much.
答案: 15.A 16.A 17.B
听第10段材料,回答第18至第20题。
18.What does the speaker prefer to do to spend the spare time?
A.Stay at home.
B.Go outdoors.
C.Watch TV.
19.What are needed for a healthy body?
A.Fresh air, sunlight and enough physical exercises.
B.Sunlight, enough physical exercises and reading.
C.Fresh air, enough physical exercises and music.
20.Which of the following is not the reason for outdoor activities?
A.Take a lot of mon
e
y and energy.
B.Can meet a lot of people.
C.Spend too much time indoors.
答案: 18.B 19.A 20.A
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
A
Need Help? Teen Line Is Here
· CALL 800-852-8336 Nationwide(6 PM-10 PM)
· TEXT TEEN to 839863(6 PM-9 PM)
· EMAIL US at www.teenline.org
Are you a teen looking for help?
Opening up to someone can be scary. Talking about what you're dealing with is often hard, but at Teen Line we do everything we can to make it as easy as possible for you. Our only goal is to help you in whatever way we can.
No issue is too big or too small. We are here to provide hope and support if you are struggling. We are here to help!
What to expect when you call or text Teen Line?
When you call or text Teen Line, another teen will be there to listen, understand, and answer your questions. Many of our callers are talking to someone about what they're going through for the first time. Our teen listeners are aware of that and try to make you as comfortable as possible.
When you call or text Teen Line, we won't judge you or tell you what to do. We will listen to you and work with you to find a way to improve your situation.
Who is going to answer your call or text?
Our volunteers, who are high school students from Los Angeles and California, will answer your call. Our volunteers—who we call “Listeners”—receive over 100 hours of training from mental health professionals so that they can respond and understand the needs of the teens reaching out.
Our Listeners are ready to talk about anything you are going through. Just call us!
21.When is Teen Line available both for making a call and sending a text message?
A.At 9:00 AM.
B.At 9:30 PM.
C.At 7:45 PM.
D.At 11:00 PM.
22.What will Teen Line do if they receive a call?
A.They will only listen to the caller.
B.They will turn to professionals for help.
C.They will tell the caller what to do directly.
D.They will work with the caller to solve the problem.
23.Who are the “Listeners”?
A.Well-trained volunteers.
B.College students in California.
C.Mental health professionals.
D.Teenagers with the same issues.
答案: 21.C 细节理解题。根据 CALL 800 - 852 - 8336 Nationwide(6 PM - 10 PM)和 TEXT TEEN to 839863(6 PM - 9 PM)可知,可供打电话的时间段为晚上6点到10点,可供发短信的时间段为晚上6点到9点,C项“在晚上7点45分”同时满足两个时间段,符合题意。
22.D 细节理解题。根据 What to expect when you call or text Teen Line?部分中的“When you call or text Teen Line, we won't judge you or tell you what to do. We will listen to you and work with you to find a way to improve your situation.”可知,Teen Line接到电话后会和来电者一起想办法解决问题。
23.A 细节理解题。根据 Who is going to answer your call or text?部分中的“Our volunteers—who we call ‘Listeners’—receive over 100 hours of training from mental health professionals so that they can respond and understand the needs of the teens reaching out.”可知,“倾听者”指的是训练有素的志愿者。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭