2025年一本预备新高一英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本预备新高一英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一本预备新高一英语》

B
On my first day of high school, I asked an eleventh grader where my class was. And he told me it was "on the fourth floor, next to the pool". I found out five minutes later that we don't even have a fourth floor and there's no pool either! Besides that, I didn't have any trouble with the older kid.
I think the biggest difference between middle and high school is the homework load(工作量) and size of the school. I went from maybe fifteen minutes of homework a night to several hours, so I had to learn how to make full use of time! Our class size is around 550, but joining in clubs, sports, music, and other activities at school makes it easier to get to know people in every grade.
The best advice I can give about the years you spend in high school is to learn things for yourself, not just to get a good grade. There have been so many tests that I've prepared for the night before, gotten an A, and not remembered anything later. I've changed that this year, and I enjoy school so much more. Don't take easy classes just to have a simple year. Choose more useful courses!
While drinking and smoking might be present in some middle schools, they're also around in high school. I have a lot of friends who promised they'd never drink or smoke, but are now partying every weekend. If you have "fun" and spend your nights wasted instead of studying you will regret it when you're applying for college. The "friends" who say you're a loser for not partying are really not your friends at all. It's hard to see your closest friends grow apart and go in different directions, but don't follow their footsteps. Create your own path in life and make your own decisions.
24. What does the author think of high school?
A. It requires hard work.
B. There are very few activities.
C. It's hard to meet new people there.
D. There isn't enough time for homework.
25. What does the author advise high school students to do?
A. Go to parties every weekend.
B. Choose useful classes.
C. Get ready for tests the night before.
D. Try their best to get good grades.
26. Who might be the writer of this text?
A. A high school student.
B. A college student.
C. A high school teacher.
D. A sports player.
27. What does the last paragraph mainly tell us?
A. The trouble is caused by drinking.
B. Making friends is important.
C. Don't go to any party in high school.
D. Don't lose ourselves in high school.
答案: 24. A 细节理解题。根据第二段中的“I think the biggest difference between middle and high school is the homework load...so I had to learn how to make full use of time!”可知,进入高中后作者每晚要写几个小时的作业,所以作者觉得高中学习生活很辛苦,需要努力。
25. B 细节理解题。根据第三段中的“Choose more useful courses!”可知,作者建议高中生选择有用的课程。
26. A 推理判断题。根据第一段中的“On my first day of high school, I asked an eleventh grader where my class was. And he told me it was ‘on the fourth floor, next to the pool’.”及下文作者结合自己的经历向高中生提了一些建议可推知,作者是一名高中生。
27. D 主旨大意题。根据最后一段“While drinking and smoking might be present in some middle schools...but don’t follow their footsteps. Create your own path in life and make your own decisions.”可知,本段主要告诉我们在高中几年的学习生活中,不要迷失了自我。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭