2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅳ. 新语篇 学校俱乐部宣传海报 (2025·浙江金华婺城区期中改编)阅读理解
Welcome to junior high! Come and join the new school clubs! You can join one of the following clubs to develop(培养) your new interests and hobbies.
①DANCE CLUB
Like to dance? Let's meet from 2 p. m. to 5 p. m. on Saturdays to enjoy dancing. There will be a big show in the end, and we will invite your parents to watch your wonderful show.
②COOKING CLUB
Can you cook? No? Do you like cooking? Yes? Our club is the most popular one with more than 50 members(成员). Members meet at 6:30 p. m. every Wednesday to learn how to cook. Then you can taste the nice food cooked by yourself. Of course, you can also put your works(作品).
③PHOTOGRAPHY(摄影) CLUB
Do you like taking pictures? Come and join us. Members have classes on Fridays from 5 p. m. to 7 p. m. You will enjoy photos that good photographers take in the class. The teachers from art schools will also teach you how to take wonderful photos.
④CHESS CLUB
If you are interested in chess, you can't miss the chess club. Members meet at 6:30 p. m. on Wednesdays to play and study chess together. You will have a lot of fun and learn skills(技能) of playing chess.
1. What does the underlined word “invite” mean in Chinese?
A. 邀请函 B. 邀请 C. 邀请信 D. 感受到
2. Which club will Kate join if (如果) she wants her mother to watch her show?
A. The dance club. B. The cooking club. C. The photography club. D. The chess club.
3. The photography club last(持续) ____ every time.
A. one hour B. two hours C. three hours D. four hours
4. 中考新考法 细节多选 Which clubs begin at the same(相同的) time?
A. ①② B. ③④ C. ①③ D. ②④
5. 中考新考法 推断文章出处 Where can we read the passage?
A. In a diary(日记). B. In a storybook. C. On a poster(海报). D. In a magazine(杂志).
Welcome to junior high! Come and join the new school clubs! You can join one of the following clubs to develop(培养) your new interests and hobbies.
①DANCE CLUB
Like to dance? Let's meet from 2 p. m. to 5 p. m. on Saturdays to enjoy dancing. There will be a big show in the end, and we will invite your parents to watch your wonderful show.
②COOKING CLUB
Can you cook? No? Do you like cooking? Yes? Our club is the most popular one with more than 50 members(成员). Members meet at 6:30 p. m. every Wednesday to learn how to cook. Then you can taste the nice food cooked by yourself. Of course, you can also put your works(作品).
③PHOTOGRAPHY(摄影) CLUB
Do you like taking pictures? Come and join us. Members have classes on Fridays from 5 p. m. to 7 p. m. You will enjoy photos that good photographers take in the class. The teachers from art schools will also teach you how to take wonderful photos.
④CHESS CLUB
If you are interested in chess, you can't miss the chess club. Members meet at 6:30 p. m. on Wednesdays to play and study chess together. You will have a lot of fun and learn skills(技能) of playing chess.
1. What does the underlined word “invite” mean in Chinese?
A. 邀请函 B. 邀请 C. 邀请信 D. 感受到
2. Which club will Kate join if (如果) she wants her mother to watch her show?
A. The dance club. B. The cooking club. C. The photography club. D. The chess club.
3. The photography club last(持续) ____ every time.
A. one hour B. two hours C. three hours D. four hours
4. 中考新考法 细节多选 Which clubs begin at the same(相同的) time?
A. ①② B. ③④ C. ①③ D. ②④
5. 中考新考法 推断文章出处 Where can we read the passage?
A. In a diary(日记). B. In a storybook. C. On a poster(海报). D. In a magazine(杂志).
答案:
1. B [解析]词义猜测题。根据“we will invite your parents to watch your wonderful show”可推知,此处指邀请成员们的父母来看表演,invite 意为“邀请”。故选 B。
2. A [解析]细节理解题。根据“Like to dance? Let's meet from 2 p. m. to 5 p. m. on Saturdays to enjoy dancing. There will be a big show in the end, and we will invite your parents to watch your wonderful show.”可知,如果凯特想让妈妈来看她的表演,她可以加入舞蹈俱乐部。故选 A。
3. B [解析]细节理解题。根据“Members have classes on Fridays from 5 p. m. to 7 p. m.”可知,摄影俱乐部每次持续两个小时。故选 B。
4. D [解析]细节理解题。根据表格②中的“Members meet at 6:30 p. m. every Wednesday to learn how to cook.”和表格④中的“Members meet at 6:30 p. m. on Wednesdays to play and study chess together.”可知,②④在相同的时间开始。故选 D。
5. C [解析]推理判断题。通读全文可知,本文是一则关于学校俱乐部的宣传信息,格式和语言都适合出现在海报上。故选 C。
2. A [解析]细节理解题。根据“Like to dance? Let's meet from 2 p. m. to 5 p. m. on Saturdays to enjoy dancing. There will be a big show in the end, and we will invite your parents to watch your wonderful show.”可知,如果凯特想让妈妈来看她的表演,她可以加入舞蹈俱乐部。故选 A。
3. B [解析]细节理解题。根据“Members have classes on Fridays from 5 p. m. to 7 p. m.”可知,摄影俱乐部每次持续两个小时。故选 B。
4. D [解析]细节理解题。根据表格②中的“Members meet at 6:30 p. m. every Wednesday to learn how to cook.”和表格④中的“Members meet at 6:30 p. m. on Wednesdays to play and study chess together.”可知,②④在相同的时间开始。故选 D。
5. C [解析]推理判断题。通读全文可知,本文是一则关于学校俱乐部的宣传信息,格式和语言都适合出现在海报上。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看