第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
Ⅱ. 阅读理解
There would be a school party on Friday evening. The girls were talking about what they were going to wear.
“I’m going to wear a black dress, so everybody will notice(注意) me,” said Emily. “How about you, Linda?”
“I’m not sure. Maybe jeans, an old shirt, and a hat. People will notice me more than you!” Linda said.
“But what are the boys going to do at the party?” asked Jane. “Do you remember the last school party last year? They just stood there, and we girls had to dance by ourselves!”
“I hear that some of the boys learned how to dance this summer. Maybe it’ll be better this time,” said Mary.
The party was held on Friday evening. Groups of students arrived. The music began. The girls stood in a line on one side, and the boys on the other side. Mr. Green, their teacher, tried to get them together, but failed. After a while, Tim said, “I don’t want to stand here all the time. The party is only for two hours. It’ll be over soon.” He started to dance. All the others watched him. Then David asked Emily if she wanted to dance. Then Jack and Linda. Then, all began to dance. Soon there were more dancers than watchers.
1. How long did the party last?
A. On Friday evening. B. For one hour. C. For two hours. D. For three hours.
2. What kind of clothes was Emily going to wear?
A. A black dress. B. Jeans. C. An old shirt. D. Jeans, an old shirt and a hat.
3. How did Emily and Linda dance in the school last year?
A. They danced by themselves. B. They danced with the boys. C. They didn’t dance. D. They danced with their teachers.
4. How did some of the boys spend the summer holiday according to the passage?
A. They went swimming. B. They learned to dance. C. They watched TV. D. They went climbing.
5. Which is NOT mentioned (提到) in this passage?
A. There would be a school party on Friday evening.
B. Their teacher asked them to dance together.
C. Jack and Linda danced together.
D. The boys and the girls stood together and watched their teacher dance.
There would be a school party on Friday evening. The girls were talking about what they were going to wear.
“I’m going to wear a black dress, so everybody will notice(注意) me,” said Emily. “How about you, Linda?”
“I’m not sure. Maybe jeans, an old shirt, and a hat. People will notice me more than you!” Linda said.
“But what are the boys going to do at the party?” asked Jane. “Do you remember the last school party last year? They just stood there, and we girls had to dance by ourselves!”
“I hear that some of the boys learned how to dance this summer. Maybe it’ll be better this time,” said Mary.
The party was held on Friday evening. Groups of students arrived. The music began. The girls stood in a line on one side, and the boys on the other side. Mr. Green, their teacher, tried to get them together, but failed. After a while, Tim said, “I don’t want to stand here all the time. The party is only for two hours. It’ll be over soon.” He started to dance. All the others watched him. Then David asked Emily if she wanted to dance. Then Jack and Linda. Then, all began to dance. Soon there were more dancers than watchers.
1. How long did the party last?
A. On Friday evening. B. For one hour. C. For two hours. D. For three hours.
2. What kind of clothes was Emily going to wear?
A. A black dress. B. Jeans. C. An old shirt. D. Jeans, an old shirt and a hat.
3. How did Emily and Linda dance in the school last year?
A. They danced by themselves. B. They danced with the boys. C. They didn’t dance. D. They danced with their teachers.
4. How did some of the boys spend the summer holiday according to the passage?
A. They went swimming. B. They learned to dance. C. They watched TV. D. They went climbing.
5. Which is NOT mentioned (提到) in this passage?
A. There would be a school party on Friday evening.
B. Their teacher asked them to dance together.
C. Jack and Linda danced together.
D. The boys and the girls stood together and watched their teacher dance.
答案:
1. C 细节理解题。根据最后一段中的“The party is only for two hours.”可知,聚会只有两个小时。
2. A 细节理解题。根据第二段中的“‘I’m going to wear a black dress, so everybody will notice me,’ said Emily.”可知,艾米莉打算穿一条黑色的连衣裙。
3. A 细节理解题。根据第四段中的“Do you remember the last school party last year? They just stood there, and we girls had to dance by ourselves!”可知,去年艾米莉和琳达自己跳舞。
4. B 细节理解题。根据第五段中的“I hear that some of the boys learned how to dance this summer.”可知,有些男孩暑假学习跳舞。
5. D 推理判断题。根据第一段中的“There would be a school party on Friday evening.”可知,A项被提到;根据最后一段中的“Mr. Green, their teacher, tried to get them together, but failed.”和“Then Jack and Linda.”可知,B项和C项被提到;文中并未提到D项。
2. A 细节理解题。根据第二段中的“‘I’m going to wear a black dress, so everybody will notice me,’ said Emily.”可知,艾米莉打算穿一条黑色的连衣裙。
3. A 细节理解题。根据第四段中的“Do you remember the last school party last year? They just stood there, and we girls had to dance by ourselves!”可知,去年艾米莉和琳达自己跳舞。
4. B 细节理解题。根据第五段中的“I hear that some of the boys learned how to dance this summer.”可知,有些男孩暑假学习跳舞。
5. D 推理判断题。根据第一段中的“There would be a school party on Friday evening.”可知,A项被提到;根据最后一段中的“Mr. Green, their teacher, tried to get them together, but failed.”和“Then Jack and Linda.”可知,B项和C项被提到;文中并未提到D项。
Ⅲ. 语法填空
阅读下面短文,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。
Yesterday was a special day for Rick. It was Rick’s 1. ________(twelve) birthday. His parents told many of Rick’s friends that they wanted to hold a 2. ________(surprise) party for Rick. His friends were all happy 3. ________ accepted the invitation. It was half past four in the afternoon. His parents were preparing a big dinner for him without 4. ________(let) him know. About two hours later, the dinner was ready. There 5. ________(be) much delicious food on the table. There were twelve candles on the cake. The number of the 6. ________(candle) showed the person’s age. Besides, the family 7. ________(put) a candy in the birthday cake. British people think it can bring good luck to the one who gets the candy in the birthday cake.
When Rick got home, he was excited 8. ________ the party. He was also surprised at the 9. ________(come) of his friends. In the end, Rick was just the one who got the candy. What 10. ________ interesting birthday Rick had! He is expecting his thirteenth birthday!
阅读下面短文,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。
Yesterday was a special day for Rick. It was Rick’s 1. ________(twelve) birthday. His parents told many of Rick’s friends that they wanted to hold a 2. ________(surprise) party for Rick. His friends were all happy 3. ________ accepted the invitation. It was half past four in the afternoon. His parents were preparing a big dinner for him without 4. ________(let) him know. About two hours later, the dinner was ready. There 5. ________(be) much delicious food on the table. There were twelve candles on the cake. The number of the 6. ________(candle) showed the person’s age. Besides, the family 7. ________(put) a candy in the birthday cake. British people think it can bring good luck to the one who gets the candy in the birthday cake.
When Rick got home, he was excited 8. ________ the party. He was also surprised at the 9. ________(come) of his friends. In the end, Rick was just the one who got the candy. What 10. ________ interesting birthday Rick had! He is expecting his thirteenth birthday!
答案:
1. twelfth
2. surprise
3. and
4. letting
5. was
6. candles
7. put
8. about
9. coming
10. an
2. surprise
3. and
4. letting
5. was
6. candles
7. put
8. about
9. coming
10. an
查看更多完整答案,请扫码查看