第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
I.完形填空
My son likes sandwiches very much. So I told the story about sandwiches yesterday.
The word “sandwich” is an English word. Sandwich was an English 1. _. He lived in England about two hundred years ago. Sandwich had a lot of 2. _. He was very rich(富有的). But he liked 3. _ cards for money. He often played 4. _ day and night. One day he played for twenty - four hours 5. _ stopping. He did not 6. _ the card table to eat. He asked his man to 7. _ him some meat and 8. _. So he put some meat between two pieces of bread. He did not want to stop 9. _ playing cards. From the name of this man, Sandwich, we have the word “sandwich” 10. _. After this, my son was very excited and asked me to teach him how to make it.
1. A. woman B. man C. place D. book
2. A. money B. food C. drink D. cards
3. A. making B. keeping C. playing D. selling
4. A. every B. only C. one D. all
5. A. for B. of C. without D. at
6. A. hold B. leave C. put D. show
7. A. use B. take C. bring D. throw
8. A. milk B. tea C. fruit D. bread
9. A. before B. when C. after D. because
10. A. in shops B. at school C. today D. this year
My son likes sandwiches very much. So I told the story about sandwiches yesterday.
The word “sandwich” is an English word. Sandwich was an English 1. _. He lived in England about two hundred years ago. Sandwich had a lot of 2. _. He was very rich(富有的). But he liked 3. _ cards for money. He often played 4. _ day and night. One day he played for twenty - four hours 5. _ stopping. He did not 6. _ the card table to eat. He asked his man to 7. _ him some meat and 8. _. So he put some meat between two pieces of bread. He did not want to stop 9. _ playing cards. From the name of this man, Sandwich, we have the word “sandwich” 10. _. After this, my son was very excited and asked me to teach him how to make it.
1. A. woman B. man C. place D. book
2. A. money B. food C. drink D. cards
3. A. making B. keeping C. playing D. selling
4. A. every B. only C. one D. all
5. A. for B. of C. without D. at
6. A. hold B. leave C. put D. show
7. A. use B. take C. bring D. throw
8. A. milk B. tea C. fruit D. bread
9. A. before B. when C. after D. because
10. A. in shops B. at school C. today D. this year
答案:
1. B 根据下文中的“He”可知,三明治是一个男人。
2. A 根据下文“He was very rich.”可知,三明治很有钱。
3. C 根据下文中的“he played cards day and night”可知,他喜欢打牌赚钱。play cards意为“打牌”。
4. D 根据下文“he played for twenty - four hours without stopping”可知,三明治打牌是日日夜夜地玩。all day and night意为“日日夜夜”。
5. C 根据空前“he played for twenty - four hours”可知,他打牌打了二十四小时没有停止。
6. B 根据上文“he played for twenty - four hours”可知,他没有离开牌桌。
7. C 根据上文“he played for twenty - four hours”可知,他让他的仆人给他带些肉和面包。此处指把东西带到说话者的地方,故用bring。
8. D 根据下文的“So he put some meat between two pieces of bread.”可知,他的仆人给他带来的有肉和面包。
9. B 根据上文“he played for twenty - four hours”以及“He asked his man to bring him some meat and bread.”可知,打牌的时候他不想停下来,故用when。
10. C 本文主要讲述了三明治的由来。由此可知,今天的“三明治”是来源于一个人的名字。
2. A 根据下文“He was very rich.”可知,三明治很有钱。
3. C 根据下文中的“he played cards day and night”可知,他喜欢打牌赚钱。play cards意为“打牌”。
4. D 根据下文“he played for twenty - four hours without stopping”可知,三明治打牌是日日夜夜地玩。all day and night意为“日日夜夜”。
5. C 根据空前“he played for twenty - four hours”可知,他打牌打了二十四小时没有停止。
6. B 根据上文“he played for twenty - four hours”可知,他没有离开牌桌。
7. C 根据上文“he played for twenty - four hours”可知,他让他的仆人给他带些肉和面包。此处指把东西带到说话者的地方,故用bring。
8. D 根据下文的“So he put some meat between two pieces of bread.”可知,他的仆人给他带来的有肉和面包。
9. B 根据上文“he played for twenty - four hours”以及“He asked his man to bring him some meat and bread.”可知,打牌的时候他不想停下来,故用when。
10. C 本文主要讲述了三明治的由来。由此可知,今天的“三明治”是来源于一个人的名字。
II.阅读理解
Every country has its own way of cooking. American people have their way of cooking, don't they?
Most people in the United States like fast food, but if you think that American people don't like cooking, you are wrong. It's true that most Americans eat fast food for their breakfast and lunch, but they also think cooking is interesting. Parents see the importance of teaching their children how to cook, and most Americans say that home - cooked meals are the best.
Americans have their own way of cooking. For example, baking is the most popular way of cooking in America. Most American families have ovens. American cooks pay attention to(注意) the balance(平衡) of food. In planning a big meal, they try to cook meat, a few vegetables, some bread and often some sweet food. They also like to make the meal look beautiful. There are many kinds of food of different colors, so the meal is healthy and looks beautiful, too.
1. Most Americans _.
A. don't like cooking
B. cook food in the morning
C. eat fast food
D. like having a picnic
2. Most Americans _.
A. don't eat fast food for their breakfast and lunch
B. have fast food for their breakfast and lunch
C. like to eat fast food for supper
D. don't have breakfast or lunch
3. _ is the most popular way of cooking in the USA.
A. Baking B. Cutting C. Frying D. Boiling
4. How does an American cook balance different kinds of food?
A. He cooks a lot of meat.
B. He cooks meat, vegetables, bread and sweet food for a big meal.
C. He makes the food delicious.
D. He cooks a lot of vegetables.
5. Which is RIGHT according to the passage?
A. The meal looks beautiful because the food is in different colors.
B. American people do not like to cook food at home.
C. American parents do not like to teach their children to cook.
D. Most people in the US don't like fast food at all.
Every country has its own way of cooking. American people have their way of cooking, don't they?
Most people in the United States like fast food, but if you think that American people don't like cooking, you are wrong. It's true that most Americans eat fast food for their breakfast and lunch, but they also think cooking is interesting. Parents see the importance of teaching their children how to cook, and most Americans say that home - cooked meals are the best.
Americans have their own way of cooking. For example, baking is the most popular way of cooking in America. Most American families have ovens. American cooks pay attention to(注意) the balance(平衡) of food. In planning a big meal, they try to cook meat, a few vegetables, some bread and often some sweet food. They also like to make the meal look beautiful. There are many kinds of food of different colors, so the meal is healthy and looks beautiful, too.
1. Most Americans _.
A. don't like cooking
B. cook food in the morning
C. eat fast food
D. like having a picnic
2. Most Americans _.
A. don't eat fast food for their breakfast and lunch
B. have fast food for their breakfast and lunch
C. like to eat fast food for supper
D. don't have breakfast or lunch
3. _ is the most popular way of cooking in the USA.
A. Baking B. Cutting C. Frying D. Boiling
4. How does an American cook balance different kinds of food?
A. He cooks a lot of meat.
B. He cooks meat, vegetables, bread and sweet food for a big meal.
C. He makes the food delicious.
D. He cooks a lot of vegetables.
5. Which is RIGHT according to the passage?
A. The meal looks beautiful because the food is in different colors.
B. American people do not like to cook food at home.
C. American parents do not like to teach their children to cook.
D. Most people in the US don't like fast food at all.
答案:
1. C 细节理解题。根据第二段中的“Most people in the United States like fast food...”可知,大多数美国人吃快餐。
2. B 细节理解题。根据第二段中的“It’s true that most Americans eat fast food for their breakfast and lunch...”可知,大多数美国人早饭和午饭吃快餐。
3. A 细节理解题。根据最后一段中的“... baking is the most popular way of cooking in America.”可知,烘焙是美国最受欢迎的烹饪方式。
4. B 细节理解题。根据最后一段中的“American cooks pay attention to the balance of food. In planning a big meal, they try to cook meat, a few vegetables, some bread and often some sweet food.”可知,美国厨师在准备大餐的时候,会平衡肉、蔬菜、面包和甜食。
5. A 细节理解题。根据文章的最后一句“There are many kinds of food of different colors, so the meal is healthy and looks beautiful, too.”可知,食物看起来好看是因为它有不同的颜色。
2. B 细节理解题。根据第二段中的“It’s true that most Americans eat fast food for their breakfast and lunch...”可知,大多数美国人早饭和午饭吃快餐。
3. A 细节理解题。根据最后一段中的“... baking is the most popular way of cooking in America.”可知,烘焙是美国最受欢迎的烹饪方式。
4. B 细节理解题。根据最后一段中的“American cooks pay attention to the balance of food. In planning a big meal, they try to cook meat, a few vegetables, some bread and often some sweet food.”可知,美国厨师在准备大餐的时候,会平衡肉、蔬菜、面包和甜食。
5. A 细节理解题。根据文章的最后一句“There are many kinds of food of different colors, so the meal is healthy and looks beautiful, too.”可知,食物看起来好看是因为它有不同的颜色。
查看更多完整答案,请扫码查看