2025年课堂精练英语必修第二册北师大版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课堂精练英语必修第二册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



IV.单句语法填空
1.It's not wise to risk______________(do)anything that might lead to failure.
2.Large quantities of goods______________(sell)out since they brought down the price.
3.It's not easy______________(organize)such a well−prepared exhibition.
4.You can't imagine what difficulty we had______________(walk)home in the snowstorm.
5.This kind of cloth______________(feel)well and______________(last)long.
6.I must say I have a strong preference______________classical architecture.
7.The monitor assigned us to make preparations________________the upcoming party.
8.From what they say,these two houses differ greatly______________sizes and structures.
9.He took______________my wet boots and made me sit by the fire.
10.There's______________limit to the amount of pain we can bear.
11.The two countries are going to meet to break______________some barriers to trade between them.
12.The Olympics are like a huge stage______________everyone makes every effort to achieve their dreams.
答案: 1. doing 2. have been sold 3. to organize 4. walking 5. feels; lasts
6. for 7. for 8. in 9. off 10. a 11. down 12. where
V.阅读理解主题语境:人与自然/自然生态 语篇类型:说明文
  Death Valley is the lowest,hottest,driest area in North America.This California National Park has less than5cm of rainfall a year and temperatures up to53°C in summer.That's enough to keep Americans away during the hottest months from June to August.But it is the high temperature and terrible heat that draw the most crazy fans,the foreign tourists.From all over the world,they come to the valley floor in cars,carrying maps and water bottles,and fanning themselves with newspapers to keep cool.
  About 1.3 million visitors enter the park each year,from June to August.90%of them are foreigners.They go there to experience the summer heat that gives Death Valley its name.The average high in July is 53.2°C and the low 30°C.For.August,the average high is 52.2°C and the low 29.4°C.
  So what do Americans think of the foreign visitors who arrive for the heat,just when the locals from the United States try to avoid it?Park manager Brenda Henson says,“The foreigners want to experience the heat in Death Valley.We think it's crazy."
  In fact,Death Valley is a series of salt flats(盐滩)225 km long and 6km to26km wide.Birds and animals are largely absent,and only the hardiest plants have any chance of existence in this extreme place.  One tourist from Paris concluded,“We come to it because we can tell all our friends and family that we've been to the hottest place in the world."
1.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.The hottest time in Death Valley is from June to August.
B.Not all the visitors to Death Valley are foreigners.
C.The lowest temperature in Death Valley is29.4°C.    
D.Death Valley is made up of salt flats.2.What does the underlined word“hardiest”in Paragraph4mean?    
A.Most difficult.    
B.Most energetic.   
C.Strongest.   
D.Best.
3.What would be the best title for the passage?    
A.Crazy Fans of Death Valley    
B.Importance of Death Valley    
C.Beauty of California National Park    
D.The Best Tourist Attraction in North America
答案: 1. C 2. C 3. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭