2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版》

第92页
(C)
It happened in a New York classroom. Sixteen-year-old Taylor Engler came face to face with a cow. But it was all in her head.
She was trying out a virtual reality (VR,虚拟现实) headset (头戴式眼罩). It took Berkeley Carroll School junior students to a farm 400 kilometers away.
Students across the US are taking VR “trips”. They are swimming in the deep sea. They are watching medical operations (手术). They are even “walking” through the human body. Teachers say this helps students understand their learning materials.
“It attracts (吸引) the students right away,” Colin Jones, a science teacher from Plainview-Old Bethpage Central School District, told AP News. He uses a VR system called zSpace to cut up cells (细胞).“It's something that can be done in 40 minutes,” he said.“But it could take even a week when you're doing this in a lab.”
“It's different than watching videos because you can have more than one perspective (视角). You can actually move,” Taylor said during her “trip” on the farm.
According to the expert Richard Lamb, VR can give people experiences that are similar to the real world. Our bodies even react the same to VR as they do to real-life situations.“Heart rate, brain activity, breathing, everything,” he said.
But there are not many classrooms that can use this technology. VR systems are very expensive. Experts hope that more students can use it in the future, especially for doing dangerous science experiments.
根据短文内容,判断下列句子正(T)、误(F)。(5分)
(   )46. Taylor Engler saw the cow by wearing a virtual reality headset.
(   )47. The farm is 400 kilometers from Berkeley Carroll School.
(   )48. Teachers say VR “trips” can not help students understand their learning materials.
(   )49. Taylor thinks VR can give people experiences that are similar to the real world.
(   )50. VR systems are so cheap that every classroom can use this technology.
答案: 46—50 TTFFF
(D)
Experts in nutrition (营养) suggest that we should eat at least five different kinds of vegetables and fruit a day. They are very necessary for our health and help our bodies work well. They can help reduce the risk of getting ill. There are a lot of vegetables and fruit to choose from and they taste delicious. 51. ________
It's easy to buy our food from the local supermarket,so why do we go to the trouble of growing our own? Here are several good reasons.
52. ________ You can pick and eat it at once. When you have tried it,you will agree that vegetables and fruit that are eaten straight from the garden taste better than anything you can buy in a supermarket.
You may want to cut down on your “food miles”—the distance that a product has travelled before it reaches your kitchen. Many food packages are flown halfway across the earth. 53. ________ Homegrown food is likely to be healthier. Food producers often use fertilizers(化肥)and pesticides(农药)which can end up in your food. If you grow your own, things are different. 54. ________ You might also choose to grow some traditional vegetables and fruit. These often have more of the vitamins,minerals(矿物质) and protein (蛋白质) that keep you healthy.
55. ________ And you can grow your own even if you only have a small backyard or a balcony(阳台). Some food can grow well in pots,including lettuces,tomatoes,potatoes and carrots. You can recycle plastic bottles and cups to grow something. Just make sure there are holes for drainage(排水) and small plates under them to catch drops of water.
Happy gardening!
根据短文内容,将下面方框内的选项还原到文中空白处,使短文内容完整、通顺,每个选项只能用一次,其中有一个选项是多余的。(5分)
A. Best of all,you can grow your own!
B. You can control what goes on and into the food you eat.
C. That's not so good for you,or for the planet.
D. Food that you grow by yourself is always fresh.
E. If you have a large garden,growing your own is easy.
F. There are many kinds of snacks in the supermarket.
答案: 51—55 ADCBE

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭