2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版》

第144页
(E)
No one wakes up feeling happy every day. Very happy people are not different. They never stop trying to be happy. Here are some of the habits of happy people.
56. _______
Sometimes we think too much. We don’t have time to look around. Happy people know how to enjoy the taste of their meals,enjoy the world’s colors,even just step outside to enjoy fresh air.
57. _______
Getting your body moving for as little as 10 minutes can make you happy. Happy people exercise regularly and follow through on it because they know it will help them get in good mood(情绪)and stay in good mood.
58. _______
Research shows that spending money on others makes you much happier than spending it on yourself. This is true of small things that show effort,such as going out of your way to buy your friend a book that you know he or she will like.
59. _______
When you sleep,your brain restarts and cleans itself. Your energy,attention and memory all go down when you don’t sleep well. Happy people make sleep a first thing of all.
60. _______
Happy people know that happiness and depth go hand - in - hand. They avoid saying mean things about people. They talk with others on a deeper level,because they know doing it feels good and is an interesting way to learn.
(a)根据短文内容,从方框中选出每段的主旨大意,其中有一个选项是多余的。(5分)
A. They exercise.
B. They have deep conversations.
C. They slow down.
D. They get enough sleep.
E. They spend money on other people.
F. Happiness makes you creative.
(b)根据短文内容,补全下面的表格,每空一词。(5分)
| Slow down | Happy people know how to enjoy the taste of their meals,enjoy the world’s colors and enjoy fresh 61. _______. |
| Do exercise | Doing exercise can help them 62. _______ in good mood and stay in good mood. |
| Spend money on others | Spending money on others makes you much 63. _______ than spending it on yourself. |
| Enough sleep | Happy people make sleep a first 64. _______ of all. |
| Deep conversations | They talk 65. _______ others on a deeper level,because they know doing it feels good and is an interesting way to learn. |
答案: 56—60 CAEDB
61.air 62.get 63.happier 64.thing 65.with

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭