2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版》

第216页
(E)
Everyone gets sad. Sad feelings can happen pretty often. More than half of teenagers go through a sad period at least once a month.
( )56. When you're sad,it feels like it will last forever. However,feelings of sadness usually don't last very long—a few hours,or maybe a day or two.
( )57. When you're sad,the world seems dark and unfriendly. Many times,you cry,and it's hard to stop. Crying usually makes you feel better. When sadness starts to go away,it feels like a heavy blanket(毛毯) is being lifted from your heart.
( )58. If sad feelings go on for too long,it's called depression(抑郁症). Children who have depression may not know it. Often,it's a parent or teacher who notices changes in children's behaviors.
( )59. When depression happens,it's very important for children to receive treatment. When they do,they can get better quickly. Sometimes treatment includes talking with someone who knows all about depression. Sometimes it means taking medicine. Sometimes both of these things are used.
( )60. If you think you have depression,or you just have sadness that simply will not go away,it is important to talk to an adult about it. This person can help you find the right type of treatment. Many cities also have mental health hot lines that are listed in the phone book. There is always somebody who can help.
(a)根据短文内容,从方框中选出每段的主旨大意,其中有一个选项是多余的。(5分)
A. The treatment is important.
B. Cry.
C. Sadness lasts for a short time.
D. The mental health hot lines.
E. Depression.
F. Happiness.
(b)根据短文内容,补全下面的表格,每空一词。(5分)
|How long normal sadness lasts|A  61.______ hours,or maybe a day or two.|
|----|----|
|How you may feel when sadness begins to go away|62.______.|
|Who may notice that you are suffering from depression|63.______ or teachers.|
|When you are suffering from depression, what you should do|Take medicine, 64.______ with your doctor and call hot lines.|
|On which part of a website we can find this passage| 65.______.|
答案: 56—60 CBEAD
61. few 62. Relaxed 63. Parents 64. talk
65. Health

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭