2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版》

第113页
(E)
56. ________
Smartphones have become part of today’s teenagers’ everyday lives. A recent report found that British children aged between 5 and 16 spent about 6.5 hours a day in front of screens, more than twice as much as they did 20 years ago.
57. ________
Many people worry that it could be bad for teenagers. “Young people get isolated (孤立的),and they lose their confidence and self-respect,” said a high school behavior teacher from North London.
58. ________
Therefore,a group of 15-year-olds from London’s Capital City Academy (CCA) took part in a project called Disconnect last month. They agreed to lock away their smartphones for a week and just use call-and-text mobiles instead.
59. ________
It turned out that most students found the challenge less difficult than they had expected. “I’ve been away from games and it cheered me up. I’ve been concentrating on different things,” said Masih,a boy from CCA,at the end of the week. Other students also found other offline (离线的) activities to do: hanging out with family, playing sports or simply getting more sleep.
60. ________
“It gave them a sense of getting to know their strengths as well as limitations (不足之处). When you had your phone,it was easy to forget this. When it was taken away,you had to be like modern-day explorers,” Jason Badu,the head teacher at CCA said.
(a)根据短文内容,从方框中选出每段的主旨大意,其中有一个选项是多余的。(5分)
A. Smartphones are harmful to teenagers.
B. How to deal with the problem.
C. A project called Disconnect.
D. What the head teacher said.
E. The findings of a report.
F. The main idea of the passage.
(b)根据短文内容,补全下面的表格,每空一词。(5分)
| No Phone, More Fun | |
|--|--|
| The findings of a report | British children aged between 5 and 16 spent about 6.5 hours a day in front of 61. ________.|
| Harm of too much screen time | Teenagers get separated from the real world. They 62. ________ their confidence and self-respect.|
| Ways of dealing with the problem | Take part in the project,in which kids had to lock away their smartphones for 63. ________ days and use basic call-and-text mobiles. During the week,kids did lots of activities such as hanging out with 64. ________, playing sports or simply getting more sleep.|
| Opinions on the project | It helped students know their strengths 65. ________ limitations, and try to be like modern-day explorers.|
答案: 56—60 EACBD
61. screens 62. lose 63. seven 64. family
65. and

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭