2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年北大绿卡课课大考卷九年级英语全一册人教版吉林专版》

第133页
(E)
Bangkok is one of the best places in Asia for shopping. Visitors will choose the huge shopping malls, department stores, small shops and busy street markets. Bangkok has excellent markets.
56. _______
River City Shopping Complex is a shopping mall in Bangkok. It is located alongside the Chao Phraya River. It opened on December 1st,1984 and it has a floor area of 47,567 m².
57. _______
Pantip Plaza is an indoor IT shopping mall. It lies on New Phetchaburi Road in Ratchathewi District (区),Bangkok,Thailand. It is open daily from 10:00 a.m. to 9:00 p.m.
58. _______
Amarin Plaza offers a fresh and new shopping experience in the heart of Bangkok. It’s a fashion mall,a food hall and a complex office. There are over 300 shops. It has five floors, selling beauty products,jewelry,precious stones,and all kinds of food are on sale. It is open from 10:00 a.m. to 9:00 p.m.
59. _______
Asiatique the Riverfront is a new lifestyle night shopping place in Bangkok. It is open from 4:00 p.m. to 12:00 a.m.
60. _______
It has been well known as a wholesale garment (服装) center for over 30 years. It’s a market which is made up of an indoor part called Bobae Tower and an outdoor market area. You can get here at about 5:00 in the morning. People who come early don’t have to pay rent and their goods are cheaper.
(a)根据短文内容,从方框中选出每段的主旨大意,其中有一个选项是多余的。(5分)
A. Pantip Plaza
B. River City Shopping Complex
C. Bobae Market
D. Amarin Plaza
E. Asiatique the Riverfront
F. Shopping Center
(b)根据短文内容,补全下面的表格,每空一词。(5分)
Shopping Centers in Bangkok
River City  Shopping Complex
It 61. ________ on December 1st,1984.
Pantip Plaza
It 62. ________ on New Phetchaburi Road. It is open from 10:00 a. m. to 9:00 p. m. every day.
Amarin Plaza
There are more than 300 shops in it. Beauty products, jewelry, precious stones, and all kinds of food are on 63. ________ .
Asiatique the Riverfront
It is open from 4:00 p. m. to 12:00 a. m., so you can go shopping at night.________
Bobae Market
It has two parts: an indoor part 64. ________ Bobae Tower and an outdoor market area.
If you arrive here very early, you can buy 65. ________ goods.
答案: 56—60 BADEC 61.opened 62.lies 63.sale 64.called/named 65.cheaper

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭