第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
五、读故事,根据故事发展顺序,用数字给下列图片排序。
Today, little Peter is at home with his mother. He is bored and jumps on the chair. Oh no, he falls off the chair and bumps his head. Mum carries him to the car and hurries to the hospital. Luckily, Peter is fine. Doctor says, “Naughty Peter, good luck for you. But don’t jump on the chair again.” After leaving the hospital, Mum buys Peter some chocolate. With the help of chocolate, Peter feels much better. He thanks Mum happily.

Today, little Peter is at home with his mother. He is bored and jumps on the chair. Oh no, he falls off the chair and bumps his head. Mum carries him to the car and hurries to the hospital. Luckily, Peter is fine. Doctor says, “Naughty Peter, good luck for you. But don’t jump on the chair again.” After leaving the hospital, Mum buys Peter some chocolate. With the help of chocolate, Peter feels much better. He thanks Mum happily.
答案:
五、4 1 2 3
六、阅读药瓶上的说明书,判断正(T)误(F)。

( )1. Jason, a 3 - year - old boy, shouldn’t take the pills.
( )2. Tom took a pill at 8:00 a.m. He should take the next pill at 15:00.
( )3. The medicine will still be in the warranty period(保质期) in October, 2024.
( )4. One should shake the bottle before taking the pills.
( )5. One can store the pills in a wet place.
( )1. Jason, a 3 - year - old boy, shouldn’t take the pills.
( )2. Tom took a pill at 8:00 a.m. He should take the next pill at 15:00.
( )3. The medicine will still be in the warranty period(保质期) in October, 2024.
( )4. One should shake the bottle before taking the pills.
( )5. One can store the pills in a wet place.
答案:
六、1.T
2.F 解析.根据“Take the pills every six hours”可知,这种退烧药6小时服用一次,上午8点吃过药后,再次服药是在下午2点,而不是下午3点。故填F。
3.T 4.F
5.F 解析根据“Be kept in a dryplace.”可知,药物要保存在干燥的地方,而不是潮湿的地方。故填F。
2.F 解析.根据“Take the pills every six hours”可知,这种退烧药6小时服用一次,上午8点吃过药后,再次服药是在下午2点,而不是下午3点。故填F。
3.T 4.F
5.F 解析根据“Be kept in a dryplace.”可知,药物要保存在干燥的地方,而不是潮湿的地方。故填F。
查看更多完整答案,请扫码查看