第78页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
8. 看图片,补全句子。
1. She is ________ ________ ________.
2. The students are ________ ________ ________.
3. It's 11:30 a.m. Lanlan is ________ ________.
4. Mike is ________ ________ ________.
5. It's 9 o'clock. I'm ________ ________ ________.
1. She is ________ ________ ________.
2. The students are ________ ________ ________.
3. It's 11:30 a.m. Lanlan is ________ ________.
4. Mike is ________ ________ ________.
5. It's 9 o'clock. I'm ________ ________ ________.
答案:
1. doing morning exercises
2. having an English class
3. eating lunch
4. listening to music
5. reading a book
2. having an English class
3. eating lunch
4. listening to music
5. reading a book
航天员作息有严格的规定。请根据时间表,回答下列问题。
1. It's 6:00 a.m. What are the taikonauts doing?
______________________________
2. What are the taikonauts doing at 12 noon?
______________________________
3. What are the taikonauts doing at 8:00 p.m.?
______________________________
4. When do the taikonauts finish work?
______________________________
5. Can the taikonauts listen to music at 9:00 p.m.?
______________________________
1. It's 6:00 a.m. What are the taikonauts doing?
______________________________
2. What are the taikonauts doing at 12 noon?
______________________________
3. What are the taikonauts doing at 8:00 p.m.?
______________________________
4. When do the taikonauts finish work?
______________________________
5. Can the taikonauts listen to music at 9:00 p.m.?
______________________________
答案:
1. They are getting up.
2. They are having lunch.
3. They are reporting the questions.
4. They finish work at 6:00 p.m.
5. Yes, they can. [点拨]根据原文“The taikonauts can listen to music or do some exercise after work.”“6:00 p.m. finish work”和“10:00 p.m. go to bed”可知晚上9点他们可以听音乐。
2. They are having lunch.
3. They are reporting the questions.
4. They finish work at 6:00 p.m.
5. Yes, they can. [点拨]根据原文“The taikonauts can listen to music or do some exercise after work.”“6:00 p.m. finish work”和“10:00 p.m. go to bed”可知晚上9点他们可以听音乐。
阅读朋友圈内容,选择正确的答案。
( )1. Where are Chen Jie and Robin running?
A. In the zoo. B. Near the river.
C. In the park.
( )2. −What is Robin doing at three in the afternoon?
−He is ________.
A. playing ping - pong
B. doing morning exercises
C. washing clothes
( )3. Robin is ________ at 5 p.m.
A. playing ping - pong
B. cooking dinner
C. reading a book
( )4. Robin is ________.
A. helpful
B. hard - working
C. Both A and B.
( )1. Where are Chen Jie and Robin running?
A. In the zoo. B. Near the river.
C. In the park.
( )2. −What is Robin doing at three in the afternoon?
−He is ________.
A. playing ping - pong
B. doing morning exercises
C. washing clothes
( )3. Robin is ________ at 5 p.m.
A. playing ping - pong
B. cooking dinner
C. reading a book
( )4. Robin is ________.
A. helpful
B. hard - working
C. Both A and B.
答案:
1. B [点拨]由“ We are running near the river at 7:00 a.m.”可知,陈杰和Robin在河边跑步,故选B。
2. A [点拨]由“Robin is playing ping - pong at 3 p.m.”可知,下午三点Robin在打乒乓球,故选A。
3. B [点拨]由评论中“Is he cooking dinner at 5 o'clock?”和“Yes, he is.”可知,下午5点Robin正在做晚饭,故选B。
4. C [点拨]通读全文可知,Robin能够做家务,说明他helpful;晚上9点了还在读书,说明他hard - working,故选C。
2. A [点拨]由“Robin is playing ping - pong at 3 p.m.”可知,下午三点Robin在打乒乓球,故选A。
3. B [点拨]由评论中“Is he cooking dinner at 5 o'clock?”和“Yes, he is.”可知,下午5点Robin正在做晚饭,故选B。
4. C [点拨]通读全文可知,Robin能够做家务,说明他helpful;晚上9点了还在读书,说明他hard - working,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看