第73页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
一、阅读留言,选择正确答案。
主题:生活与学习 日常生活 语篇类型:留言
Saturday,3:00 p.m.
Lily is working in London today. Now she is listening to the messages(留言)from her friends.
Saturday,8:45 a.m.
Hi, Lily. This is Amy. I'm calling from Lake Tahoe(太浩湖). It's snowing here. Lisa is playing in the snow. I am making a snowman. Everything is white here. It's so beautiful! What's the weather like in London? Call me. Bye.
Saturday,10:20 a.m.
Hi! This is Bill. Jack and I are at the beach in Hawaii(夏威夷). Come and join(加入)us.
We are not swimming. We are playing with a ball on the beach. It's cool here. See you.
Saturday,11:15 a.m.
Hi, Lily. This is Peter. I'm in Los Angeles(洛杉矶)with Helen and Anna. Helen is playing tennis with Anna. I'm watching them. It's nice and sunny here. Call me. Bye.
( )1. What is Lily doing now?
A. Listening to the messages. B. Swimming. C. Playing in the snow.
( )2. It is ________ in Lake Tahoe.
A. raining B. windy C. snowing
( )3. Where are Bill and Jack?
A. In Hawaii. B. In London. C. In Los Angeles.
( )4. Who are playing tennis in Los Angeles?
A. Peter and Anna. B. Helen and Anna. C. Peter and Helen.
( )5. What are Amy, Bill and Peter doing?
A. Studying with their classmates. B. Having a meeting.
C. Having a holiday.
主题:生活与学习 日常生活 语篇类型:留言
Saturday,3:00 p.m.
Lily is working in London today. Now she is listening to the messages(留言)from her friends.
Saturday,8:45 a.m.
Hi, Lily. This is Amy. I'm calling from Lake Tahoe(太浩湖). It's snowing here. Lisa is playing in the snow. I am making a snowman. Everything is white here. It's so beautiful! What's the weather like in London? Call me. Bye.
Saturday,10:20 a.m.
Hi! This is Bill. Jack and I are at the beach in Hawaii(夏威夷). Come and join(加入)us.
We are not swimming. We are playing with a ball on the beach. It's cool here. See you.
Saturday,11:15 a.m.
Hi, Lily. This is Peter. I'm in Los Angeles(洛杉矶)with Helen and Anna. Helen is playing tennis with Anna. I'm watching them. It's nice and sunny here. Call me. Bye.
( )1. What is Lily doing now?
A. Listening to the messages. B. Swimming. C. Playing in the snow.
( )2. It is ________ in Lake Tahoe.
A. raining B. windy C. snowing
( )3. Where are Bill and Jack?
A. In Hawaii. B. In London. C. In Los Angeles.
( )4. Who are playing tennis in Los Angeles?
A. Peter and Anna. B. Helen and Anna. C. Peter and Helen.
( )5. What are Amy, Bill and Peter doing?
A. Studying with their classmates. B. Having a meeting.
C. Having a holiday.
答案:
1.A [点拨]由“Now she is listening to the messages(留言)from her friends.”可知,Lily在听朋友们的留言,故选A。
2.C [点拨]由“I'm calling from Lake Tahoe(太浩湖). It's snowing here.”可知,太浩湖正在下雪,故选C。
3.A [点拨]由“This is Bill. Jack and I are at the beach in Hawaii(夏威夷).”可知,Bill和Jack在夏威夷,故选A。
4.B [点拨]由“Helen is playing tennis with Anna. I'm watching them.”可知,Helen和Anna在洛杉矶打网球,故选B。
5.C [点拨]通读全文可知,Lily的朋友们都在度假,故选C。
2.C [点拨]由“I'm calling from Lake Tahoe(太浩湖). It's snowing here.”可知,太浩湖正在下雪,故选C。
3.A [点拨]由“This is Bill. Jack and I are at the beach in Hawaii(夏威夷).”可知,Bill和Jack在夏威夷,故选A。
4.B [点拨]由“Helen is playing tennis with Anna. I'm watching them.”可知,Helen和Anna在洛杉矶打网球,故选B。
5.C [点拨]通读全文可知,Lily的朋友们都在度假,故选C。
二、阅读短文,完成下列任务。
主题:生活与学习−动物园见闻 语篇类型:记叙文
Hi, I'm Diandian. We have a school trip on March 26th. We go to the zoo. We watch the animals and take pictures. Look at the pictures! In Huahua's picture, the tiger is eating meat. In Tiantian's picture, the pandas are eating bamboo. Congcong takes a picture of a jumping rabbit. Tongtong takes a picture of some birds. The birds are flying. I take a picture of a monkey. It's climbing a tree. Longlong takes a picture of a sleeping bear. We are happy.
任务一:根据短文内容,圈出合适的标题。
A. Children's Pictures B. Summer Vacation C. At the Park
任务二:根据短文内容,给下列照片选择正确的主人。
A. Diandian B. Congcong C. Tiantian D. Longlong E. Tongtong F. Huahua
任务三:根据短文内容,回答下列问题。
1. When is the school trip?
______________________________
2. What's the monkey doing in the picture?
______________________________
3. Is the bear drinking water in the picture?
______________________________
主题:生活与学习−动物园见闻 语篇类型:记叙文
Hi, I'm Diandian. We have a school trip on March 26th. We go to the zoo. We watch the animals and take pictures. Look at the pictures! In Huahua's picture, the tiger is eating meat. In Tiantian's picture, the pandas are eating bamboo. Congcong takes a picture of a jumping rabbit. Tongtong takes a picture of some birds. The birds are flying. I take a picture of a monkey. It's climbing a tree. Longlong takes a picture of a sleeping bear. We are happy.
任务一:根据短文内容,圈出合适的标题。
A. Children's Pictures B. Summer Vacation C. At the Park
任务二:根据短文内容,给下列照片选择正确的主人。
A. Diandian B. Congcong C. Tiantian D. Longlong E. Tongtong F. Huahua
任务三:根据短文内容,回答下列问题。
1. When is the school trip?
______________________________
2. What's the monkey doing in the picture?
______________________________
3. Is the bear drinking water in the picture?
______________________________
答案:
任务一:圈A
[点拨]文中主要介绍的是孩子们去动物园拍的照片。
任务二:1.F 2.A 3.C 4.D 5.E 6.B
任务三:1.On March 26th. [点拨]由“We have a school trip on March 26th.”可知,学校旅行在3月26日。
2.It's climbing a tree. [点拨]由“I take a picture of a monkey. It's climbing a tree.”可知,猴子正在爬树。
3.No, it isn't. [点拨]由“Long long takes a picture of a sleeping bear.”可知,熊正在睡觉,而不是在喝水。
[点拨]文中主要介绍的是孩子们去动物园拍的照片。
任务二:1.F 2.A 3.C 4.D 5.E 6.B
任务三:1.On March 26th. [点拨]由“We have a school trip on March 26th.”可知,学校旅行在3月26日。
2.It's climbing a tree. [点拨]由“I take a picture of a monkey. It's climbing a tree.”可知,猴子正在爬树。
3.No, it isn't. [点拨]由“Long long takes a picture of a sleeping bear.”可知,熊正在睡觉,而不是在喝水。
查看更多完整答案,请扫码查看