第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
三、Amy用日记的形式记录了学校“Happy Farm”的一角。阅读材料,选择正确的答案。
主题:自然生态—植物生长 语篇类型:观察日记
Dear friends, we have a big "Happy Farm" in front of our school. We are in Grade Five.We have a field(田地) of orange trees. I will show you how the orange trees grow.
( )1. --What are the orange trees like in March? --They're .
A.green and tall B.small and short C.big and tall
( )2. The underlined word "them" refers to(指代) “
A.the flowers B.the oranges C.the apple trees
( )3. The oranges are green and hard on
A.Mar.12th B.Apr.15th C.May 20th
( )4. The oranges are as big as baseballs in
A.spring B.summer C.winter
( )5. Which sentence(句子) is TRUE(正确的)?
A.Some oranges start to fall and fall on May 20th.
B."Happy Farm" is behind our school.
C.The oranges are sweet on Jun.24th.
主题:自然生态—植物生长 语篇类型:观察日记
Dear friends, we have a big "Happy Farm" in front of our school. We are in Grade Five.We have a field(田地) of orange trees. I will show you how the orange trees grow.
( )1. --What are the orange trees like in March? --They're .
A.green and tall B.small and short C.big and tall
( )2. The underlined word "them" refers to(指代) “
A.the flowers B.the oranges C.the apple trees
( )3. The oranges are green and hard on
A.Mar.12th B.Apr.15th C.May 20th
( )4. The oranges are as big as baseballs in
A.spring B.summer C.winter
( )5. Which sentence(句子) is TRUE(正确的)?
A.Some oranges start to fall and fall on May 20th.
B."Happy Farm" is behind our school.
C.The oranges are sweet on Jun.24th.
答案:
1.B [点拨]由“The orange trees are green and not tall. They're small.”可知三月橙子树又矮又小。故选B。
2.A [点拨]由“The flowers smell really good. We go and watch them together after class.”可知橙子树开的花很好闻,我们经常去看它们。故them指代的是花,故选A。
3.C [点拨]由第三篇日记中的“And they are green and hard(硬的)”和日期“May 20th”可知答案为C。
4.B [点拨]由第四篇日记中“Now it's summer. The oranges are as big as baseballs.”可知答案为B。
5.A [点拨]由“Some oranges start to fall these days.”可知A项正确。由“... we have a big ‘Happy Farm' in front of our school.”可知Happy Farm在学校的前面,故B项错误。由“They're so sour(酸的).”可知C项错误。
2.A [点拨]由“The flowers smell really good. We go and watch them together after class.”可知橙子树开的花很好闻,我们经常去看它们。故them指代的是花,故选A。
3.C [点拨]由第三篇日记中的“And they are green and hard(硬的)”和日期“May 20th”可知答案为C。
4.B [点拨]由第四篇日记中“Now it's summer. The oranges are as big as baseballs.”可知答案为B。
5.A [点拨]由“Some oranges start to fall these days.”可知A项正确。由“... we have a big ‘Happy Farm' in front of our school.”可知Happy Farm在学校的前面,故B项错误。由“They're so sour(酸的).”可知C项错误。
查看更多完整答案,请扫码查看