2025年拔尖特训六年级英语下册译林版江苏专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年拔尖特训六年级英语下册译林版江苏专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年拔尖特训六年级英语下册译林版江苏专版》

五、[新素材]阅读邀请卡,判断正(T)误(F)。
Ben
(   )1.The party is on the twelfth of December.
(   )2.Ben's friends are going to the party.
(   )3.The party is going to start at6p.m.
(   )4.They are going to play games at the party.
(   )5.The party is in Room603,Building 2,Sun Street.
答案: 五、1. F 2. T 3. F 4. T 5. F
六、阅读短文,完成下列各题。
  How do we know dinosaurs?We know because we found fossils(化石).Scientists find fossils of dinosaur bones,footprints,teeth and eggs. They dig dinosaur fossils out of the ground carefully.They wrap up the fossils to keep them safe and take them to a museum.Scientists study the fossils there.They try to make bone fossils together to make a skeleton (骨架) by what they know about other animals.
  Scientists study other animals to learn about dinosaurs. Dinosaur bones may be bigger, but many have the same shape.Scientists compare dinosaur bone fossils to other animals' bones. They learn that some
dinosaurs walked and some flew. Scientists study fossil footprints to see how fast dinosaurs moved. Some dinosaurs moved very slowly.Some moved fast.Scientists study fossil teeth to learn what dinosaurs ate. Some teeth are sharp like the teeth of meat eaters.Other teeth are flat like the teeth of plant eaters. They learn about dinosaur babies from fossil eggs.Some dinosaurs may sit on their eggs like many birds do.
  Scientists also find fossils of plants,fish,insects and so on. These fossils help them learn what Earth was like when dinosaurs lived here.
(一)选择正确的答案。
(   )1.Where can we see dinosaur fossils?
A. At school.   B. At the library.
C. At the museum.
(   )2.The underlined word “flat” means “________” in Chinese.
A. 扁平的 B. 尖锐的 C. 美丽的
(   )3.We can also learn about Earth in the age of dinosaurs from ________.
A. fossils of plants
B. fossils of fish and insects
C. both A and B
(二)完成表格。
答案:
六、(一)1. C 解析:由 “... to a museum. Scientists study the fossils there.” 及常识可知,我们能在博物馆看到恐龙化石。 2. A 3. C 解析:由 “Scientists also find fossils of plants, fish, insects and so on. These fossils help them learn what Earth was like when dinosaurs lived here.” 可知答案。
(二)1. flew 2. fast 3. meat

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭